• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Bu kuş dişi mi?

TG SPAA

Paylaşımcı
T
Kuş 2 2 buçuk aylık maşallah, umarım uzun süre sizinle yaşar
Teşekkür ederim. Sevdiriyor kendini aslında ama korkak normal olarak. Bir tek bana sevdirmeside hoşuma gitmiyor değil :)
Pullanma gördüm ben. Ayaklara ve gagaya tatlı badem yağı sürebilirsiniz. Masaj yaparak. Eğer badem yağı yoksa kokusuz vazelin de sürebilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim. Kakası bazen iyi bazen kötü. Bana alışana kadar beklersem sürdüm çok mu geç olmuş olur? Yoksa durum acil mı?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
T

Teşekkür ederim. Sevdiriyor kendini aslında ama korkak normal olarak. Bir tek bana sevdirmeside hoşuma gitmiyor değil :)

Tamamdır teşekkür ederim. Kakası bazen iyi bazen kötü. Bana alışana kadar beklersem sürdüm çok mu geç olmuş olur? Yoksa durum acil mı?
Aciliyeti yok. Korkutmaya da gerek yok. Size alişmaya başlasın. Ondan sonra uygularsiniz 🖐🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şimdi fark ettim de b kuşum yemleri didik didik ayıklayip bir tane yemi yiyor.
Hangisini yiyor ayırabildiniz mi? Yediği şeyi yeminden çıkarıp ödül olarak vermeye başlarsanız zamanla diğerlerinden de yemeye başlar diye düşünüyorum 🙃

TG SPAA

Paylaşımcı
Anlamadım elimden de yemiyor. Çok aç şuan anlayabiliyorum. Ne yapmalıyım?

TG SPAA

Paylaşımcı
Acaba oyun mu oynuyor? Diğer yenilikte az buz farklı yemis. Tunekten tunege atlıyor.

TG SPAA

Paylaşımcı
Kirilmamis yemden alsam? Daha 2. Gün yeni oldu beyefendi dışarı çıkmak için uğraşıyor. Dur biraz kafeste . Elime falan alıştırdjm. Elimin üzerinde duruyor. Kafesin tellerinde geziniyor. Elime alınca elimden geçip çıkmaya çalışıyor. Önceki kuşum gibi. Yem yere çok iyi olacak. Salıncak vardı onu yıkayıp koyacağım.

TG SPAA

Paylaşımcı
Bizim buradaki pet Shop sahibi normal dedi. Birkac gün bekle dedi. Hadi bakalım umarım yer.

TG SPAA

Paylaşımcı
Ve. Evet. Mutlu son :)
Peçete serip üzerine yem koydum. Artık yiyor :) yemliği değiştirecegim

Üst Alt