• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

bu kuş dişi mi erkek mi

pofidik

Paylaşımcı

mavi olan zaten dişi eminim ama yeşili ben doğduğundan beri dişi diye biliyorum. hem cere renginden dolayı hem sert ısırışlarından dolayı hem de mavi olanla yan yana koyduğumda sürekli birbirlerini yiyorlardı. birkaç gün önce mavi olan kuşum yumurtladı ben kızgınlık yumurtası diye düşündüm hem de içi boş duruyordu. şimdi tekrar baktım flaş ışığında ve dolu gibi duruyor. az önce de birbirlerini böyle yakaladım. videoda görünüyor. yeşil olanın cere rengi de böyle. Ekli dosyayı görüntüle 47307

pofidik

Paylaşımcı
hiç çiftleştiklerini görmedim bu arada

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kahve rengine dönmeyedebilir. Hormonal bir durum. İkiside dişi. Kaç yumurta var. Dolu dediğiniz yumurta kaç günlük. Hangisi yaptı yumurtayı ve hangisi yatıyor yumurtaya. Dolu dediğiniz yumurtanın flaş altında fotoğrafını paylaşır mısınız

Bahar Y.

Müdavim
ama bu kuşumun ceresi hiç kahverengi olmadı. bir de birbirlerini böyle sevmeleri de tuhafıma gitti. yumurta da dolu gibi duruyor. yumurta gelişirse eğer ne demeliyim
Dişi kuşlar da birbirlerini kaşıyıp yem kusabilir, yumurta konusunda muhtemelen yanlış görmüşsündür mümkün değil çünkü😊

Üst Alt