T teks_winrer Paylaşımcı Katılım 15 Nis 2025 Mesajlar 243 Tepkime puanı 137 Puanları 43 18 Ağu 2025 #21 Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Bu hareket nedir peki? Bunu sadece kafesin içindeyken yapıyor kafes dışındayken hiç yaptığına denk gelmedim.
Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Bu hareket nedir peki? Bunu sadece kafesin içindeyken yapıyor kafes dışındayken hiç yaptığına denk gelmedim.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,108 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 18 Ağu 2025 #22 teks_winrer' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Bu hareket nedir peki? Bunu sadece kafesin içindeyken yapıyor kafes dışındayken hiç yaptığına denk gelmedim. Genişletmek için tıkla ... Keyif gıcırdatması. Şekerleme Uykusuna geçerken yaparlar.
teks_winrer' Alıntı: Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Bu hareket nedir peki? Bunu sadece kafesin içindeyken yapıyor kafes dışındayken hiç yaptığına denk gelmedim. Genişletmek için tıkla ... Keyif gıcırdatması. Şekerleme Uykusuna geçerken yaparlar.
T teks_winrer Paylaşımcı Katılım 15 Nis 2025 Mesajlar 243 Tepkime puanı 137 Puanları 43 18 Ağu 2025 #23 Semiha S.' Alıntı: Keyif gıcırdatması. Şekerleme Uykusuna geçerken yaparlar. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır o halde. Daha önceden böyle vıcık vıcık ses yapmak yerine tıkır tıkır yapıyordu o yüzden acaba bir sorun falan mı var diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim.
Semiha S.' Alıntı: Keyif gıcırdatması. Şekerleme Uykusuna geçerken yaparlar. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır o halde. Daha önceden böyle vıcık vıcık ses yapmak yerine tıkır tıkır yapıyordu o yüzden acaba bir sorun falan mı var diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim.