• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu hareketin anlamı nedir

AybarsK

Paylaşımcı
Siz yanındayken mi yapıyor yoksa normal zamanlardayken de sık sık yapıyor mu? Şehmus hocamızdan duymuştum Heycandan dolayı olabilir eğer sık sık yapmoyırsa sıkıntı yok

Aslan0666

Aktif Üye
Bugün ilk kez şahit oldum arada bir yapıyordu ama bugün böyle arka arkaya yapınca dikkatimi çekti ben yokken yapıyormu çok emin değilim o yuzden

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kumu var mi kafesinde? Sindirim sıkıntısından kaynakli olabilir gibi geldi.

Nur Y.

Paylaşımcı
Evet var ama kullandığına çok şahit olmadım bana. da öyle geldi, kendiliğinden geçer mi acaba
sindirimle alakalı bir durum olabilir aynısını muhabbet kusunda yasadım.Kum vitamin probiyotik kullanın varsa elinizde. Kum yemesi lazım sanırım

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Evet var ama kullandığına çok şahit olmadım bana. da öyle geldi, kendiliğinden geçer mi acaba
Yemine mi karistirdiniz yoksa ayri kücük bir kapta mi verdiniz, erisebiliyor mu kolaylikla? isterseniz bir miktar kafesin zeminine serpin veya kücük bir tabaga koyup vermeyi deneyin. Önümüzdeki günlerde de takip edin bunu yapmaya devam edecek mi bakalim. Hocalarimiz da zaten daha ayrintili yanit verirler

Aslan0666

Aktif Üye
Yemine mi karistirdiniz yoksa ayri kücük bir kapta mi verdiniz, erisebiliyor mu kolaylikla? isterseniz bir miktar kafesin zeminine serpin veya kücük bir tabaga koyup vermeyi deneyin. Önümüzdeki günlerde de takip edin bunu yapmaya devam edecek mi bakalim. Hocalarimiz da zaten daha ayrintili yanit verirler
Elimle yedireyim o zaman, ele çok alışkın elden yemeyi çok seviyor belki o şekilde yedirebilirim, teşekkür ederim cevabınız için

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Grit kumu yedirin, Ayrıca karalahana yaprağı iki parmak kadar verin yesinler haftada bir sonra entrobac ve gerwit verin iyi gelir tüm bunlardan sonra tekrar ederse yani iki hafta sonra o zaman tekrar yazarsınız bu konuya yardımcı oluruz 👍