darwinsizgumball
Aktif Üye
Herkese merhaba iyi günler iyi tatiller. Petshopda görünce rengine aşık olup dayanamayıp aldım. Bi adam evin de üretiyormuş ordan gelmiş 1 haftadır petshopdaymış. Biraz yabaniydi ama elime alıştırmayı başardım. Şuan eğitime devam ediyoruz daha 2.günü ve bu hareketi yapmaya başladı elime ısırıklar atarak bu hareketi yapma sebebi nedir ?
İlk günden elim de yem yedirmeye alıştırdım hızlı öğreniyor kendileri. Şimdi aklıma takılan şu daha dal darı vs bilmiyor. Mama, dal darı, banyo vs nasıl alıştırabilirim bütün eğitim tavsiyelerinize açığım her şeyi yesin istiyorum yaptığım bütün mama vs bunu nasıl öğrenebilirim ? Yavrulara özel olarak yaptığınız mama vs var mıdır varsa tavsiyelerinize açığım.
Son olarak yaş cinsiyet tahmini de alabilir miyim ?
İlk günden elim de yem yedirmeye alıştırdım hızlı öğreniyor kendileri. Şimdi aklıma takılan şu daha dal darı vs bilmiyor. Mama, dal darı, banyo vs nasıl alıştırabilirim bütün eğitim tavsiyelerinize açığım her şeyi yesin istiyorum yaptığım bütün mama vs bunu nasıl öğrenebilirim ? Yavrulara özel olarak yaptığınız mama vs var mıdır varsa tavsiyelerinize açığım.
Son olarak yaş cinsiyet tahmini de alabilir miyim ?