• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Bu günkü yavru, tüy sorunu 🤔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba, artık çoğunuz biliyorsunuz ki, bir çoğu çok sağlıklı olmayan minik bebişlerin annesiyim artık, gönüllü olarak 🥰 birinin acısı içimde hala dursa da, sıradaki yavrudan devam etmek istiyorum, çözülebilecek olanların sıkıntısını çözelim geç olmadan inşallah 🙏 bizim minnoşlarin çoğunun kuyruğu yok, çıkar mı bilemiyorum fakat bu minik arkadaşın sırf kısmı ve boynu da sorunlu, nerdeyse hiç tüy olmayan kısma dokununca irkilme hareketi yapıyor bazen, canı acıyor olabilir mi diye düşünüyorum. Çok meraklı, aynı zamanda cana yakın bir lutino. Dişi olduğunu düşünüyorum 🥰 belki belli bir tedaviyle çıkar mı acaba tüyleri sizce? 🤔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yerde çektiğim dışkı ilk geldiği gün, kızımın elinin üstündeki de bugün yaptığı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yerde çektiğim dışkı ilk geldiği gün, kızımın elinin üstündeki de bugün yaptığı
Maşallah kızınıza verebileceginiz hayat derslerinden tüm canlıların sevgiye ihtiyacı oldugu ve bizdekininde can onlarınki de can oldugu tebrikler

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Biotin takviyesiyle düzelir belki.

Bence adam elindeki bütün hastalıklı kuşları sattı size. 🙄
Götürün verin de diyemiyorum siz bakarsınız yine ama o adam ölsede bakmaz sanırım. İnşallah kalanların hepsi sağlıklarına kavuşur.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah kızınıza verebileceginiz hayat derslerinden tüm canlıların sevgiye ihtiyacı oldugu ve bizdekininde can onlarınki de can oldugu tebrikler
Çok teşekkürler, valla şimdiye kadar 2-3 defa dışkı geldi eline kıyafetine, hiç kötü düşünmedi bir tek eline koyduğumuz zaman tırnaklardan dolayı çekiniyor 😂 ama ikide bir bana cikcik ver diyor vermezsek ağlıyor akvaryuma elini sokmak istiyor çok seviyor ❣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu kuşları üreteni direk idam etmek lazım bir katliam nerdeyse maşallah elinde iyi bakılacagına eminim
Evet malesef, diğerlerini de elden çıkarmak istiyormuş akvaryuma geçecekmiş ama yerim olsa imkanım olsa hepsini alır kurtarırım ondan 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Biotin takviyesiyle düzelir belki.

Bence adam elindeki bütün hastalıklı kuşları sattı size. 🙄
Götürün verin de diyemiyorum siz bakarsınız yine ama o adam ölsede bakmaz sanırım. İnşallah kalanların hepsi sağlıklarına kavuşur.
Yok yok götürmem ölüme terk etmek olur hepsini 😔 başta eşim de öyle dedi ama para değil vicdan önemli dedim, kıyamadım 😢

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İki Melek gördüm sanki 😘🥰 masallah çok sevdim brn kuşu
Çok meraklı bakıyor ☺ umarım Hemen sağlığına kavuşur
Hem de ne meraklı ya sorma 😂 öpüyorum falan resmen bekliyor öyle gagasını bile oynatmıyor ısırma falan asla yok 🥰

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah maşallah supanahllah 🧿
İnşallah tüyleri de çıkar güzel güzel uçar 😍 yavrular içinde bir 3 aylık oğlan var, maviş sarı kafalı 😅 amanın bir kaçtı ilk geldiği akşam, bizim ponçik le polattan daha güzel uçuyor maşallah 5 dk kadar sadece uçtu yavrucak tutamadık da 😂 en son gece yatmadan ışıkları kapatıp öyle tuttuk 😅 geri kalanlar çoğu ucamiyor uçsalar güzel güzel, ev kuş cennetine dönecek inşallah 🙏😂

EnesGenç

Eski Forumcu
İnşallah tüyleri de çıkar güzel güzel uçar 😍 yavrular içinde bir 3 aylık oğlan var, maviş sarı kafalı 😅 amanın bir kaçtı ilk geldiği akşam, bizim ponçik le polattan daha güzel uçuyor maşallah 5 dk kadar sadece uçtu yavrucak tutamadık da 😂 en son gece yatmadan ışıkları kapatıp öyle tuttuk 😅 geri kalanlar çoğu ucamiyor uçsalar güzel güzel, ev kuş cennetine dönecek inşallah 🙏😂
Eski kuslarinizla görüştüklerini elinizdekinden de olursunuz maazallah

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu kuşun muhtemelen tüyünu yolmus anne. BT amin Forte takviyesi probiyotik iyi gelir. Kuyruk geri çıkar yavru kuşların kuyruğu çabuk düşüyor. Atlasin kuyruguda yok şuanda.😁

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Eski kuslarinizla görüştüklerini elinizdekinden de olursunuz maazallah
Evet biliyorum sağlıklı görünüyor ama aldanmamak gerek, ama kokuyu mu aldılar ne yaptılar bizimkiler ötmeye başladı yavrular eve gelince, her zamankinden farklı olarak öttüler seslenir gibi sanki, bu da düzgün temiz kafese alırken kaciverdi tutamadık çok uğraştık ama yok yani asla yakalanmadi o gece baya beraber takıldılar zaten hala hiç birini salmiyorum başka temas yok yine de bizimkilere de probiyotik ve gerwit verdim yarın ara verip pazar günü de bağışıklık güçlendirici var sedochol dü galiba, onu vermeyi düşünüyorum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu kuşun muhtemelen tüyünu yolmus anne. BT amin Forte takviyesi probiyotik iyi gelir. Kuyruk geri çıkar yavru kuşların kuyruğu çabuk düşüyor. Atlasin kuyruguda yok şuanda.😁
Yavruların çoğu kuyruksuz ben de çıkacağını düşünüyorum zaten, ama özellikle bunun boynundaki tüplerin altında kan var popo sırt kısmı da nerdeyse tamamen tüysüz o yüzden daha çok muhtaç duruyor diğerlerinden de daha küçük görünüyor 😂