• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bu Dişi Yavru Bakar Mı 😂

Maviş Paşa

Tutkulu
Dışkıları cıvık çok yapmaya başladı. Kızgınlık yumurtası yapacak sanırım Ceviz büyüklüğünde neredeyse. Henüz eşe atmadım ayrı kafeslerde ama bu Manyak herşeyi oyuna çeviriyor. Ters dönüp oynuyor.
İnşallah olursa eşe atarsam Allah nasip eder yavru olursa bu yavruyla da böyle oynar mı 😂 yoksa annelik içgüdüsü olarak besler bakar mı 🙄
IMG-20220920-WA0013.jpg

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Hiç endise etmeyin hayvanlar insanlardan daha cok bilirler ne yapacaklarını :) yavru da bakar kuluckaya da yatar herhangi bir saglik problemi yoksa (y)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence yaşını doldurmasını bekleyin, sağlık açısından. Daha küçüklerde yumurta sıkışması riski olabiliyor. Ama yuva takılıp da hazırlığa başladığı zaman iç güdüsel olarak annelik için hazır olacaktır mutlaka 🙂

Maviş Paşa

Tutkulu
Ben daha küçük sandım, demek ki hala yaş tahmin edemiyorum 🙈😁 Dişileri 1 yaşından önce eşe atmayı önermiyorlar genelde.
Şimdi atmayacam eşe zaten. Dışarda kumru gibi kafeste düşman gibiler alışana kadar 😂

Maviş Paşa

Tutkulu
Bence yaşını doldurmasını bekleyin, sağlık açısından. Daha küçüklerde yumurta sıkışması riski olabiliyor. Ama yuva takılıp da hazırlığa başladığı zaman iç güdüsel olarak annelik için hazır olacaktır mutlaka 🙂
Yavru olursa onu böyle evirip çevirip oynar mı bilemedim 😂 inşallah o zamana gelelim de 😌😌

Maviş Paşa

Tutkulu
Bence de 9 aylık ve yumurta geleceğinden Eminsek anne olsun derim 😊 maşallah çok tatlı 🥰
Abi başka dişi muhabbet var 4 yaşında bunları böyle görünce stres olur mu ki. Bazen yem verirken yanlarına gidiyor kovalıyorlar Diğer kuşu. 🙄 teşekkür ederim görmedim mesajı arada kaynamış 😁

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi başka dişi muhabbet var 4 yaşında bunları böyle görünce stres olur mu ki. Bazen yem verirken yanlarına gidiyor kovalıyorlar Diğer kuşu. 🙄 teşekkür ederim görmedim mesajı arada kaynamış 😁
Onları öyle görünce ilham gelir belki o da yumurtlar 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
2 eşli olabilir mi peki 😂 ikisine kur yapıyo çünkü 🙄 onu ayırcam başka kuşla eşleştirecem olursa
Bir erkeği iki dişide ayrı kafeslerde yaptığımız oldu takımlar çok olunca yumurta kaydırmalar yapardık ama sizin seçeneğiniz az olduğu için yumurta ve yavrular derken tek başına dişi çok zorlanıyor riskli o iş bence eşleme yapacaksanız ona bir erkek almak en mantıklısı

Üst Alt