• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Boya kokusu

boncuk123

Aktif Üye
Önümüzdeki ay tüm evin tavan ve duvarlarını boyamayı düşünüyoruz kendimiz boyayacağız 13 tane kuşum var boya yaparken camların hepsini açacağız 1 günde geçer diye düşünüyorum boya kokusunun kuşları o esnada benim odamın balkonuna koysam balkon açık balkon akşam içeri boya yapılan odama geri alsam zehirlenirler mi cam açık olacağı için boya kokusu balkondaki kuşlara gider mi

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Önümüzdeki ay tüm evin tavan ve duvarlarını boyamayı düşünüyoruz kendimiz boyayacağız 13 tane kuşum var boya yaparken camların hepsini açacağız 1 günde geçer diye düşünüyorum boya kokusunun kuşları o esnada benim odamın balkonuna koysam balkon açık balkon akşam içeri boya yapılan odama geri alsam zehirlenirler mi cam açık olacağı için boya kokusu balkondaki kuşlara gider mi
Boya kokusu 1 günde geçmiyor maalesef. Ve kesinlikle zehirler.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba boya kokusu zehirlenme yapabilir, balkonda akşama kadar üşürler have çok serin ve yağmurlu, üşütürler, mümkünse bir komşunuza götürün 4/5 gün

boncuk123

Aktif Üye
Haziran temmuz gibi yapılsa dışarda bekletme imkanım var mıdır

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Haziran temmuz gibi yapılsa dışarda bekletme imkanım var mıdır
Balkon açık olduğundan karga gibi büyük kuşlar gelip sizinkileri korkutur belki yiyebilir bile. Ondan dolayı açık olan bir yerde kesinlikle bekletmeyin yaz bile olsa.