• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

BONCUK BULUNDU

Serein

Aktif Üye
Herkese merhaba kusura bakmayın siteye girmeyi unutmuşum boncukla hasret gideriyoruz iki haftadır 🤭🤭 Kuşumu bi iş yerinin önünde bulmuşlar başka semte uçmuş. Bulan kişiler sağ olsunlar internetten ilanı görünce bize haber verdiler biz de gittik aldık. Maşallahı var dışarıyı gezmiş gelmiş gibi evi hiç unutmamış geldiği gibi oynamaya başladı. Bu da banyo yaptıktan sonraki mutluluk fotoğrafımız ♥♥

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Herkese merhaba kusura bakmayın siteye girmeyi unutmuşum boncukla hasret gideriyoruz iki haftadır 🤭🤭 Kuşumu bi iş yerinin önünde bulmuşlar başka semte uçmuş. Bulan kişiler sağ olsunlar internetten ilanı görünce bize haber verdiler biz de gittik aldık. Maşallahı var dışarıyı gezmiş gelmiş gibi evi hiç unutmamış geldiği gibi oynamaya başladı. Bu da banyo yaptıktan sonraki mutluluk fotoğrafımız ♥♥
Gözünüz aydın sağlıklı olmasına sevindim 😍 Bulanlar ne iyi insanlarmış 🙏🏻 Boncuk da çok şanslıymış artık otursun oturduğu yerde macera aramasın 😁

Serein

Aktif Üye
Gözünüz aydın sağlıklı olmasına sevindim 😍 Bulanlar ne iyi insanlarmış 🙏🏻 Boncuk da çok şanslıymış artık otursun oturduğu yerde macera aramasın 😁
😅😅😅😅 Biz de aynısını söylüyoruz aldığımız tek karşılık cici kuş inşallah tekrarı olmayacak camlara sineklik taktırıyoruz boncuğa pek guvenemedik 🤣

Mert.

Eski Forumcu
Sevindim adınıza inşallah birdaha böyle olay yasamazsinizda semt değiştirip başka yere nasıl gitmiş şaşırdım açıkçası

Serein

Aktif Üye
Sevindim adınıza inşallah birdaha böyle olay yasamazsinizda semt değiştirip başka yere nasıl gitmiş şaşırdım açıkçası
biz de hiç anlamadık başka kuşlardan korkup uzaklaşmaya çalıştı muhtemelen bulan kişi zaten bulduğunda çok yorgun olduğunu ve kaçamadığını söyledi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence başlık düzenlenip boncuk bulundu yazılmalı 😍 gözünüz aydın sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bulan insanlar çok iyilermiş helal olsun bu duyarlı hareketlerine. :)