• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Boncuğum öldü ne yaptıysam kurtaramadım

Boncukbeyi54

Yeni Üye
3 tane kuşum vardı en sevdiğim akıllı çocuğum öldü diğer kuşlarıda ya kuşçuya vercem ben bidaha girmem bu günaha Allah affetsin yazık oldu Ne yaptıysam kurtaramadım öldü cocugum bidahada kuş bakmam en sevdiğim akıllı cocugumdu bidaha bu günaha girmem allh kimseye yaşatmasın bitane veteriner bulamadım acık yazık valla yazık göz göre göre kuşum öldü cumartesi gecesinden beri böyleydi of ulan of içim gitti ağlıyom sinirden yeminle ne kadar akıllıydı olum benim nese arkadaşlar kuşlarınız değerini bilin sakın hava güneşli diye kapyı acmayın sadece 1 saatlik kapı ne hale soktu kuşunuza iyi bakın Allah kimseye böyle acı vermesin burdaki arkadaşlar sağolsun ufakcık bile olsa yardımı olanhakkınkzı helal edin ben kurtaramadım kuşumu:(((

Ekli dosyalar

Yoda

Aktif Üye
Başınız sağolsun. 😕 Üzücü ama bu aşamada elinizden çok da bir şey gelmezdi. Şimdi diğer canlarınıza daha iyi bakmak için çabalamalısınız. Bütün kuşlarınız Boncuk ile aynı kafeste mi yaşıyordu? Diğer kuşlarınızın durumu nasıl?

Kuşçuya vereceğim demişsiniz ama karar sizin tabi ki.

Boncukbeyi54

Yeni Üye
Başınız sağolsun. 😕 Üzücü ama bu aşamada elinizden çok da bir şey gelmezdi. Şimdi diğer canlarınıza daha iyi bakmak için çabalamalısınız. Bütün kuşlarınız Boncuk ile aynı kafeste mi yaşıyordu? Diğer kuşlarınızın durumu nasıl?

Kuşçuya vereceğim demişsiniz ama karar sizin tabi ki.
Çok sağol yeşil kız mavi erkek bu kız çok fena boncukla kalıyordu boncuğun ablası gibiydi bu ikisini çiftleştirmek istiyorum olmuyor kız çok fena ısırıyor elini koparıyor resmen mavi istiyorda kızda iş yok bunlarında günahına girmek istemiyorum

Ekli dosyalar

Yoda

Aktif Üye
Eş konusunda seçicilerdir. Eş tutmayınca bazen olmuyor maalesef.
Boncuk'un kafesini ve malzemelerini kullanacaksanız çok iyi dezenfekte etmeniz lazım. Kuşları vermek isterseniz forumdan birileri de sahiplenebilir.

burche

Paylaşımcı
3 tane kuşum vardı en sevdiğim akıllı çocuğum öldü diğer kuşlarıda ya kuşçuya vercem ben bidaha girmem bu günaha Allah affetsin yazık oldu Ne yaptıysam kurtaramadım öldü cocugum bidahada kuş bakmam en sevdiğim akıllı cocugumdu bidaha bu günaha girmem allh kimseye yaşatmasın bitane veteriner bulamadım acık yazık valla yazık göz göre göre kuşum öldü cumartesi gecesinden beri böyleydi of ulan of içim gitti ağlıyom sinirden yeminle ne kadar akıllıydı olum benim nese arkadaşlar kuşlarınız değerini bilin sakın hava güneşli diye kapyı acmayın sadece 1 saatlik kapı ne hale soktu kuşunuza iyi bakın Allah kimseye böyle acı vermesin burdaki arkadaşlar sağolsun ufakcık bile olsa yardımı olanhakkınkzı helal edin ben kurtaramadım kuşumu:(((
Geçmiş olsun çok kötü bir şey .diğer kuşların günahına girmem istemiyorum kuscuya vericem demissiniz sizin kararınız tabii ama diğer kuşlar size alismissa gittikleri yerde streslenip depresyona girebilirler ve onlarda ölebilir birde bence sizin baktığınız gibi bakamazlar orda o kadar kuş arasında bence vermeyin ama tabii sizin kararınız geçmiş olsun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Başınız sağolsun çok üzüldüm 🤲😔minik Boncuk hatıralarda yaşayacak🤲cennet kuşu oldu, özgürce uçsun dolaşsın🤲
Diğer dostlarınızın iyi yuvası olmasını dilerim, forumumuz dan sahiplenmek isteyenler olabilir 🤲hepimiz sevgi doluyuz, endişe etmeyin lütfen 🤲😊

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Başınız sağolsun 😔 cereyan çok kötü etkiler , diğerlerini sahiplendirmenizi önermem tabi sizin kararınız fakat tecrübe ile zamanla evdekilere daha iyi bakabilirsiniz şahsen çok kaybım oldu 3 yıl içinde fakat buradan ve kendim tecrübeyi geliştirerek şuanda ki kuşlarıma daha bilgili ve iyi şartlarda bakıyorum ,yinede sizin tercihiniz