• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bölünmüş ürünler ne kadar güvenilir?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnternetten kuşlarımız için aldığımız bölünmüş probiyotik ve multivitaminlerin son kullanma tarihini üzerine kendileri yazıyorlar. Bunlar güvenilir mi? Şimdiye kadar sadece diyazme 256 aldım 1 yıllık son kullanma tarihi vardı ve bir problem yaşamadım. Şu an gervit-w multivitamin 15 ml almayı düşünüyorum. İçime kuşku düştü ve sizlerle tartışmak istedim. Umarım güvenilirdir çünkü büyük bir temin kolaylığı benim için.

1905sss

Yeni Üye
Ben de grpet ve petmarket ten alıyorum.

Bu sabah petmarketten yine darı vs. alacaktım. Kargo parası 30 TL olmuş. Önceki alışverişime baktım. Kargo 20 TL. Bir öncekine baktım 15 TL

Ürünlerin fiyatları artıyor ama kargoda durmadan artıyor. Zor vallahi..

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Petshoptan niye gidip kendiniz almıyorsunuz 🙄 biraz hareket edin arkadaşlar 😂
Her şeyin ayağımıza gelmesine alışmışız en azından kendim için diyeyim.😅
Ama bugün aksilik olmazsa petmarketburada nın dükkanına gideceğim.🤗

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben önceleri Akyol kardeşlerden alıyordum... Fakat uzak kalıyordu bana... Ancak daha sonra petmarket burada dan almaya başladım... Daha yakın... Şahsen gidip almak görerek almak ve oradaki elemanlara birebir soru sorarak tüm çözüm yollarına ulaşıyorum... Petmarket burada daki elemanlar çok yardım sever şov muhabbet kuşlarında çok uzmanlar... Tüm kuşlarda uzmanlar aslında... Yarışmalarda ödül almış kişiler... Hatta Güray bey şuan yarışmalarda hakemlik yapıyor. Onlardan çok memnunum...

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar en güvenilir yerleri söylemiş. Özellikle Akyol ve pet market isim yapmış yerler olduğu için sıkıntı yaşama oranı daha düşük oluyor

Bahar Y.

Müdavim
Petshoptan niye gidip kendiniz almıyorsunuz 🙄 biraz hareket edin arkadaşlar 😂
Ben eskiden internet fiyatları daha uygun diye kargoyu bedava getirecek şekilde ihtiyaçları alıyordum fakat artık hiç farkı kalmadı Pet Shop fiyatlarıyla hatta bazı ürünler daha pahalı, o yüzden hareket etmeye başladım hareket berekettir 😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben eskiden internet fiyatları daha uygun diye kargoyu bedava getirecek şekilde ihtiyaçları alıyordum fakat artık hiç farkı kalmadı Pet Shop fiyatlarıyla hatta bazı ürünler daha pahalı, o yüzden hareket etmeye başladım hareket berekettir 😂😂
Doğru yolu bulmuşsun kardeşim 😂 zararın neresinden dönersek kâr 😅

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bir kez daha neden kargonun ayağıma gelmesini istediğimi anladım. 😌

Navigasyon sağ olsun yarım saatte bulabileceğim yeri bana nerdeyse iki saatte buldurdu. Eve daha yeni geldim. Bu kadar zaman harcamaktansa netten veririm siparişi daha iyi. 👀

Ben genelde trendyoldan alıyorum, belli bir ücretten sonra kargo bedava olduğu için onu tamamlayınca sıkıntı olmuyor.
Tohumları alamadım maalesef, bütçe olarak biraz pahalı geldi bana, o yüzden mecbur trendyoldan daha uygun ve az bölünmüş olanını alacağım.

Japon darılı yem,daldarı ve kalamar kemiği aldım sadece. Japon darılı yemin içeriğini çok beğendim ben, fiyat olarak pahalı ama Bulut ve saz arkadaşları için aylık 45 50 tl feda olsun artık napalım.😁
Zaten Garden mix ve diğer markaların paketleri de 30 tlden aşağı değil. Vivid in açık yeminin kilosu 15 tl olsada içerik olarak pek tatmin etmedi beni.

1905sss

Yeni Üye
İlginç bir şekilde daldarı yediremediğim kuşumuz, petmarket burada dan denemek için aldığım kızıl fransız tilki kuyruğu dal darının hastası oldu.

Benelux yem de sadece burada bulabilmiştim. Devam edeyim dedim.

Ben Bostancı da oturuyorum onlar küçük çekmecede. Aramız yaklaşık 40 km :) Gidiş geliş 80 km

İnternetten almak tek seçenek yani.

Kendilerine bugün söyledim. Kargo fiyatlarını devamlı yükseltiyorsunuz diye. Kargoya gelen zamlar bizim dışımızda gelişiyor dedi. Kardeşim evet zam yapan kargo firması. Ama her şeyide bize yansıtma. Ben de müşteriyim velinimetim.

Biz zaten her alışverişimzde aldığımız şeyleri öncekine göre daha pahalı, zamlı alıyoruz. Eyvallah mecbursun bir şey demiyorum. Bir şekilde paranı kazanacaksın tabiiticaret yapıyorsun.

Ama her kargo zammını da bir zahmet müşteriden çıkarma. 30 TL kargo nedir.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok can alıcı bir konu açmışım herhalde. Sürekli bildirim geliyor. :)
Bencede. 🤭

@1905sss Bu tarz dükkanlar kendi sitelerinde ya kargo ücretini hep alıyor ya da 200 tl vs üzerine ücretsiz yapıyor (sadece petmarketburada için demiyorum bunu genel olarak yazdım :) ),bu yüzden trendyol hepsiburada gibi yerlerden almak daha mantıklı geliyor bana. Kargo ücreti 50 tl üzerinde bedava olduğu için kargo ödemiyorsun. Hele de 30 tl kargo ücreti ödemek mi? Gidip yerinden alsanız daha aza mal olur size yol ücreti.😅

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tüm kuşların kızıl daldarıyı daha iştahlı yediğini gözlemledim. Benim kuşum ikisini de yiyor. Mesela ailemin kuşu sarı daldarıyı hiç yemiyor hep kızıl veriyorlar.
Bizimkiler akdarıyı da yiyor, denemek amaçlı almıştım bir kere.Maşallah ne bulsalar yiyorlar tohumlarda.😂

1905sss

Yeni Üye
Çok can alıcı bir konu açmışım herhalde. Sürekli bildirim geliyor. :)

Ne güzel işte. Hem sohbet ediyoruz, hem bilgi alışverişi yapıyoruz. :)

Hocam bana yakınmışsınız bende Aydınevler 😅Cidden merkezi yerlere gidince petshoplardan almaya çalışıyorum çoğu ürünü ama oralarda da istenilen zor bulunuyor bizim mahallede 1 tane var zaten mecbur kalıyoz internete
@Taha hocam komşuymuşuz. Bir ihtiyaç olursa koşarız birbirimize.

Üst Alt