• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bölünmüş gervit-w

Mahmut Peker

Yeni Üye
Merhaba iyi forumlar,kullandığım vitaminler bitti internnette biraz araştırma yaptım gervit-w almayı düşünüyorum ama malum fiyatları pahalı akyol kardeşler bölünmüş halde satıyor.Bu site güvenilir midir? bir sorun yaşar mıyım veya başka bi vitamin önerisi olan var mı

Mahmut Peker

Yeni Üye
Akyol ve grpetten bölünmüş ürünlere guvenebilirsin bir sorun yaşamadım ben
İnternette çoğu kişi güvenilir demişte malum kuş sağlığı her şeyden önemli sahte ürün felan yollarlar diye çekiniyorum sonuçta bölünmüş ürün

Emre A.

Tutkulu
Merhaba, trendyol grpetten aldım ben hem gervit-w hem de entrobac bir problem yaşamadım. Ürünün sahte olup olmadığı kokusundan ve renginden anlaşılıyor görsel ve kokusunu tarif edersiniz ben size doğru ürün olup olmadığını söylerim ama problem çıkacağını sanmıyorum. Bariz bir kokusu var.

yao ako

Paylaşımcı
Merhaba, trendyol grpetten aldım ben hem gervit-w hem de entrobac bir problem yaşamadım. Ürünün sahte olup olmadığı kokusundan ve renginden anlaşılıyor görsel ve kokusunu tarif edersiniz ben size doğru ürün olup olmadığını söylerim ama problem çıkacağını sanmıyorum. Bariz bir kokusu var.
evet.haklısın.ek olarak amin forte nin kekikli haşlanmış patates gibi bir kokusu var

Güneşfidan

Aktif Üye
Akyol ve grpetten bölünmüş ürünlere guvenebilirsin bir sorun yaşamadım ben
Peki trendyolda Tayfalab diye bir saticidan alsak sıkıntı olur mu ? Cunku bu satıcının grpet e nispeten bolunmus orani daha düşük . Örnek 10 ml gibi