S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 5 Eyl 2022 #21 Grit kumu internet üzerinden alabilirsiniz. Kuşunuza karalahana yedirin az miktarda. Sindirimine yardımcı olacaktır
Grit kumu internet üzerinden alabilirsiniz. Kuşunuza karalahana yedirin az miktarda. Sindirimine yardımcı olacaktır
D Damlaacan Yeni Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 24 Tepkime puanı 9 Puanları 3 5 Eyl 2022 #22 Sude W.' Alıntı: Grit kumu internet üzerinden alabilirsiniz. Kuşunuza karalahana yedirin az miktarda. Sindirimine yardımcı olacaktır Genişletmek için tıkla ... Sipariş ettim grit kumu, baktım hiç bir yerde olmayınca. ^^
Sude W.' Alıntı: Grit kumu internet üzerinden alabilirsiniz. Kuşunuza karalahana yedirin az miktarda. Sindirimine yardımcı olacaktır Genişletmek için tıkla ... Sipariş ettim grit kumu, baktım hiç bir yerde olmayınca. ^^
D Damlaacan Yeni Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 24 Tepkime puanı 9 Puanları 3 8 Eyl 2022 #23 Cok şükür kuşum daha iyi 2 gündür boyun haretini yapmıyor ve ağız kokusu da cook az kaldı oda geçecektir insaAllah, yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Cok şükür kuşum daha iyi 2 gündür boyun haretini yapmıyor ve ağız kokusu da cook az kaldı oda geçecektir insaAllah, yardımcı olduğunuz için teşekkürler