• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Blackface mubiş

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 24636
Örnek alıntı resim 👆🏻
Merhabalar bu mutasyonu elde etmek için normalin dışında kafasında ve ensesinde siyah tüyleri bulunup sarı veya yeşil renk taşımayan bir muhabbetle aynı değil ama yine mavi-gri mutasyonlar ile eşlesek olur mu?
İhtimal düşükte olsa bunu elde etmenin yolu vardır diye düşünüyorum
Bu mutasyon üstüne çalışan varsa eğer bu konuda ufak ipuçları paylaşırsa sevinirim 😊 tamamen değil ama siyah tonları hakim olduğu bir mubiş sahibi olmayı çok isterim mümkünse kendi yavrum olmasını..

EnesGenç

Eski Forumcu
İlk defa siyah mubi gördüm. Çok tatlı

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 24636
Örnek alıntı resim 👆🏻
Merhabalar bu mutasyonu elde etmek için normalin dışında kafasında ve ensesinde siyah tüyleri bulunup sarı veya yeşil renk taşımayan bir muhabbetle aynı değil ama yine mavi-gri mutasyonlar ile eşlesek olur mu?
İhtimal düşükte olsa bunu elde etmenin yolu vardır diye düşünüyorum
Bu mutasyon üstüne çalışan varsa eğer bu konuda ufak ipuçları paylaşırsa sevinirim 😊 tamamen değil ama siyah tonları hakim olduğu bir mubiş sahibi olmayı çok isterim mümkünse kendi yavrum olmasını..
Bu kuş black face ve siyah kanat bu kuşlar oldukça pahalı Türkiye'de sayılı kişilerde var temin etmenizde yardımcı olurum fakat bulunması zor . Türkiyede birkaç üreticide görmüştüm 👍🏻