• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bizimkiler 😅

Esraömer

Paylaşımcı
Hadi inşallah bakalım 😅 bazen Polat öterken kafayı öbür yana çeviriyor hiç pas vermiyor aha diyorum bizim oğlan gece halı sahaya gitmiş kesin bizimki triplerde 😝😝
Yapmaya tripte atıyorsa bence kesin dişi 😂😂 aynı Polat gibi kur ötüşü ondada varmı yoksa dişidir 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yapmaya tripte atıyorsa bence kesin dişi 😂😂 aynı Polat gibi kur ötüşü ondada varmı yoksa dişidir 😂
Kur ötüşü yapmıyor ama bazen baya uzun hava ötüyor o da 😅 hiç öyle etrafında döneyim edeyim değil de oturduğu yerden söyleniyor Polat da garibim yanında suçlu suçlu oturuyor 🤣 aynı anne gibi çocuğu yaramazlık yapmış biktirana kadar söyleniyor 😝😝😝

Esraömer

Paylaşımcı
Kur ötüşü yapmıyor ama bazen baya uzun hava ötüyor o da 😅 hiç öyle etrafında döneyim edeyim değil de oturduğu yerden söyleniyor Polat da garibim yanında suçlu suçlu oturuyor 🤣 aynı anne gibi çocuğu yaramazlık yapmış biktirana kadar söyleniyor 😝😝😝
Kıyamam çocuma yaaa Polat’ta yaramaz ama ya arada hak ediyor bence 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kıyamam çocuma yaaa Polat’ta yaramaz ama ya arada hak ediyor bence 😂
Hangisi daha yaramaz anlayamıyorum bazen 😅 elimize gelince ponçik arada ısırır gibi yapıyor, ponçik gidip tavandaki straforu yiyor, Polat da yaranmak için onunla birlikte gagasını elimize degdiriyor straforu kemiriyor 🤣🤣 ama Polat hem fırça yiyor hem de gidip ponçik in kuyruğunu ısırıyor ayağını gagalıyor sonra vay efendim bana niye bağırdın 🤣 bazen ponçik sinirlenip tünekten hatta kapı açıksa kafesten dışarı atıyor 😅 ama Polat gitsin başka perdeye konsun hemen öter yanına çağırır gelmezse kendi gider gagalar 🤣🤣🤣

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ayyyy çok sevinirim valla dur ben diyim ona 😅 şimdi babası hastanede uğraşamaz da çıksın bi ondan sonra arar bulur hurdacıyı da ızgarayı da evet mantikli 😍
Çook geçmiş olsun inşallah en kısa sürede evine döner babası