Seda abla sizin kabilenin adı neOhoo oda birşey mi biz mesajlara hep beraber cevap veriyoruz ( not : evet kafesin içindeydim )
Kur hareketi sarı parçalı kuş dişi sanırım erkeğe kur yapıyor.Selamlar yine ben geldim benim şapşikler sürekli böyle eş mi oldular kurlaşıyorlar yoksa oyun mu bilemedim sizinkileri de görelim mi
Henüz bulamadık kabileye isim varsa öneri açığızSeda abla sizin kabilenin adı ne
Evet bunu kendin yap başlığı altında görmüştüm mükemmel bir alan benim bile giresim gelmişti resimlere bakarken hazır yeri gelmişken burdan tebrik etmek istiyorum sizi emeğinize sağlıkOhoo oda birşey mi biz mesajlara hep beraber cevap veriyoruz ( not : evet kafesin içindeydim )
Seda'nın melekleriSeda abla sizin kabilenin adı ne
Sarı olan net erkek hocam forumun genel kanaati, beyaz olanın dişi mi erkek mi olduğuna forum olarak karar veremedik henüz her post açtığımda forum ikiye ayrılıyorKur hareketi sarı parçalı kuş dişi sanırım erkeğe kur yapıyor.
Ben buldum Seda'nın melekleri bence süperHenüz bulamadık kabileye isim varsa öneri açığız
Yok uzaktan gördüm ben video dan salladım tutmamışSarı olan net erkek hocam forumun genel kanaati, beyaz olanın dişi mi erkek mi olduğuna forum olarak karar veremedik henüz her post açtığımda forum ikiye ayrılıyor
Çok teşekkür ederim bugün minik girişini genişlettim o yüzden içine sivri kısımları eyelemeye girmiştimEvet bunu kendin yap başlığı altında görmüştüm mükemmel bir alan benim bile giresim gelmişti resimlere bakarken hazır yeri gelmişken burdan tebrik etmek istiyorum sizi emeğinize sağlık
Meleklerim 🤍Ben buldum Seda'nın melekleri bence süper
Ama gerçekten kur hareketi olabilir mi daha küçük değiller mi ya da birinin dişi olma ihtimali artıyor mu bu durumda kafamda deli sorularYok uzaktan gördüm ben video dan salladım tutmamış
Hoşuma giden şeyleri unutmam kolay kolay, bir de eşim de kendisi kafes yapmak istediği için ordaki örneklere bakmıştım çok beğenmiştim ama iki metrelik incecik ahşap çubuk 16 TL olunca vaz geçti şu anÇok teşekkür ederim bugün minik girişini genişlettim o yüzden içine sivri kısımları eyelemeye girmiştim
Mutlu ettiniz beni hatırlanması bile çok güzel hissettirdi
Hiç sormayın . Bende salma kafes sormuştum ama salma dediğime bakmayın olsa olsa yarım salma olur dapdar 2 bine yakın fiyat vermişti . Ben daha güzelini yaparım dedim inat ettim . Eşiniz etrafta hurdacı varsa buzdolabı arkasındaki tellerden varmı diye sorsun eğer kendi emeği olsun istiyosa yada ihtiyaç varsa hala herturlu fikir öneri yardımcı olurumHoşuma giden şeyleri unutmam kolay kolay, bir de eşim de kendisi kafes yapmak istediği için ordaki örneklere bakmıştım çok beğenmiştim ama iki metrelik incecik ahşap çubuk 16 TL olunca vaz geçti şu an
Benim favorim saklamış kendini arkayaOhoo oda birşey mi biz mesajlara hep beraber cevap veriyoruz ( not : evet kafesin içindeydim )
Kız dur daha yavru bunlar 3-3 buçuk aylık civarilar daha, üstelik birinin cinsiyeti bile daha belli değil dönüp duran erkek o kesin deKurlaşma sanırım, birisinden biri sürekli diğerinin çevresinde dönüyorsa olacaktır o iş sonunda,bizimkiler öyle oldu şu an.
Ayyyy çok sevinirim valla dur ben diyim ona şimdi babası hastanede uğraşamaz da çıksın bi ondan sonra arar bulur hurdacıyı da ızgarayı da evet mantikliHiç sormayın . Bende salma kafes sormuştum ama salma dediğime bakmayın olsa olsa yarım salma olur dapdar 2 bine yakın fiyat vermişti . Ben daha güzelini yaparım dedim inat ettim . Eşiniz etrafta hurdacı varsa buzdolabı arkasındaki tellerden varmı diye sorsun eğer kendi emeği olsun istiyosa yada ihtiyaç varsa hala herturlu fikir öneri yardımcı olurum
Hadi inşallah bakalım bazen Polat öterken kafayı öbür yana çeviriyor hiç pas vermiyor aha diyorum bizim oğlan gece halı sahaya gitmiş kesin bizimki triplerdeYaaa ben bu videoyu sakin kafayla izledimde bence ponçik dişi arada cazgırlaşıyor dişiler gibi heee