• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bitki çayı

Limonbey33

Tutkulu
Kuslarimiz için hangi bitki çaylarından verebiliriz?

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ben de sadece kekik çayı veriyorum, severek içiyorlar. Tarife aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben hiç vermedim haftasonu denemek isterim normal evdeki kekikten mi yapıyorsunuz yoksa çay olanından mı?

Limonbey33

Tutkulu
Ben hiç vermedim haftasonu denemek isterim normal evdeki kekikten mi yapıyorsunuz yoksa çay olanından mı?
Doğal kurutulmuş kemikten,ama ben bitki çaylarıni yaparken kaynatmak yerine kaynamış suya eklenip bir süre bekletilmesinin daha faydalı olduğunu okumustum

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ben normal baharat olarak kullandığımızdan yapıyorum. Doğal kurutulmuşu olsa onu da denerdim elbette :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben normal baharat olarak kullandığımızdan yapıyorum. Doğal kurutulmuşu olsa onu da denerdim elbette :)
Bütün aktarlarda kekik çayı var ve ucuz. Kendin için de alırsın. Senin sarı civciv herşeyin en iyisini hakediyor.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Bütün aktarlarda kekik çayı var ve ucuz. Kendin için de alırsın. Senin sarı civciv herşeyin en iyisini hakediyor.
Kekik çayı olarak geçince içinde ekstra bir şeyler olmuyor değil mi? Olmuyorsa alayım, ne olduğunu bilmeden vermek istemem.
Teşekkür ederim, sizin yeşil civciv de öylee 💗
Mavi civcivim bu yazdığınızı görmesin :D

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kekik çayı olarak geçince içinde ekstra bir şeyler olmuyor değil mi? Olmuyorsa alayım, ne olduğunu bilmeden vermek istemem.
Teşekkür ederim, sizin yeşil civciv de öylee 💗
Mavi civcivim bu yazdığınızı görmesin :D
Kurutulmuş kekik yaprağı demlemelik, yeşil çay gibi. Sarı civciv meşhur oldu artık. :) Ben çok sevdim onu. Bildiğin yarıştı yani. :)

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Kurutulmuş kekik yaprağı demlemelik, yeşil çay gibi. Sarı civciv meşhur oldu artık. :) Ben çok sevdim onu. Bildiğin yarıştı yani. :)
Tamamdır öyleyse yarın iş çıkışı bakayım, teşekkür ederim :)
Topçu, popçu, jön ve fazlasıyla meşhur 🥳 Sağ olun❤

Üst Alt