• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bit pire

Aysenurbusra

Aktif Üye
Selam arkadaslar hepinize iyi günler öncelikle biliyorsunuz yaz geldi ve kuluckada yatan disilerim var onlar için yavruları ve anneyi çok kötü yönde etkilemeyecek önlem amaçlı bit/pire ilacı önerebilir misiniz

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
bit/pire spreyi kullanmayın. dış parazit için vilmectin diyebilirim enseye bir damla şeklinde. ama kuluçka döneminde olduğu için arkadaşlar vilmectin önerir mi yavrulara zararı olur mu net kestiremiyorum üstadlar sizi daha net bilgilendiricektir

Aysenurbusra

Aktif Üye
bit/pire spreyi kullanmayın. dış parazit için vilmectin diyebilirim enseye bir damla şeklinde. ama kuluçka döneminde olduğu için arkadaşlar vilmectin önerir mi yavrulara zararı olur mu net kestiremiyorum üstadlar sizi daha net bilgilendiricektir
Bende onu biliyorum fakat evet yuvada olduğu için kuşlar emin olamadım yinede teşekkürler bakalım ne diyecekler

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
vilmectin kullanılabilir bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum geçen hafta 70ten fazla kuşumu ilaçladım tek tek

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yavrular et halinde ise onlara yapmayın tuylenince yaparsınız anaclara vilmectin,baymec veya stronghold yapabilirsiniz enseye veya kuyruk sokumuna bir damla şeklinde yapabilirsiniz 👍

Aysenurbusra

Aktif Üye
Yavrular et halinde ise onlara yapmayın tuylenince yaparsınız anaclara vilmectin,baymec veya stronghold yapabilirsiniz enseye veya kuyruk sokumuna bir damla şeklinde yapabilirsiniz 👍
Kuşlar birbirlerini kasirken vilmectin onların gagalarinaa bulaşır mı bütün kafese uygulayacağım da şimdi aldım

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuzu düzgün bir şekilde tutup ense tüylerine hafif üfleyip derisine damlatabilirsiniz. Tek kişiyle biraz zor oluyor. İki kişi daha iyi olur. Kuşa çok damlatmaktan korkuyorsanız parmak ucunuza damlatın sonra ense dersine yedirin

Üst Alt