• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bit pire sorunu

Eylüleylem

Yeni Üye
Papağanlarım yuvalıkta yatıyor 2 gün önce pire gördüm baya vardı yıkadım ama tek tük görüyorum. Araştırma yaptım canhiper diye bi marka var çok iyi diyolar ama zirai ilaç oldugu için zarar verir diye korkuyorum kimi diyo hiç bi zararı yok kimi diyo kuşlarımı öldürdü. Bide bactamin diye bi ilaç varmış ama %100 doğal. Nasıl bi yol izlemeliyim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Papağanlarım yuvalıkta yatıyor 2 gün önce pire gördüm baya vardı yıkadım ama tek tük görüyorum. Araştırma yaptım canhiper diye bi marka var çok iyi diyolar ama zirai ilaç oldugu için zarar verir diye korkuyorum kimi diyo hiç bi zararı yok kimi diyo kuşlarımı öldürdü. Bide bactamin diye bi ilaç varmış ama %100 doğal. Nasıl bi yol izlemeliyim.
Vilmectin ense damlası öneririm mamaist whatsapp hattından isteyin rutin kuşlarınıza uygulayın, ense derisine bir damla damlatıp masaj yaparak yedirin, 10 gün sonra tekrarlayın ☺ Bir de mamaistte bit pire tozu vardı siz mamaist whatsapp hattından Şehmus hocamıza yazın o size önerir 🌸

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Virkon s dezenfektan ile kafesleri iyice dezenfekten edin bence

Üst Alt