• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Birden durduk yere kusma

Limon time

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Birden bire hiç bisey yokken kusmaya başladı
Merhabalar bugün 3 yasinda sultan papapganim hiç bir şey yokken ortada birden kursağındaki yemleri boşaltmaya başladı sabah farkettim çok fazla yem yemişti ama hiç bir salgı ya sadece yem küstü ama o kadara çok kustu ki koku yok yemlerde salya da yok köpük de yok şuan gayet hareketli ama neden oldu anlam veremedim yardımcı olur musunuz? 20231111_123233.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok yediğini söylemişsiniz belki o yüzdendir. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekleyin. Girit kum var mı kafesinde. Üç gün probiyotik verin.

Limon time

Aktif Üye
Çok yediğini söylemişsiniz belki o yüzdendir. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekleyin. Girit kum var mı kafesinde. Üç gün probiyotik verin.
Evet kuş kumu var yeni kustugu için yem yememesi için yemligi aldım birkaç saat sonra koyacağım havalar sogudugu için acaba üşüttü mü diye düşünmeden edemiyorum açıkçası

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Evet kuş kumu var yeni kustugu için yem yememesi için yemligi aldım birkaç saat sonra koyacağım havalar sogudugu için acaba üşüttü mü diye düşünmeden edemiyorum açıkçası
Eğer fazla hareket ettiyse veya çok uçtuysa fazla yediği zaman olabilir fakat yinede fazla kusmuş

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben kuşun videosunu görebilir miyim ve peçete üzerinde güncel dışkı resmi

Limon time

Aktif Üye
Şuan yem yiyor diski resmini peçete koydum yapınca atayım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Taşları daha yükseğe asalım ve grit kum verelim, entrobac, gervit dönüşümlü olarak verelim. Ben şuan bir sıkıntı göremedim maşallah sağlikli görünüyor.Yeminin bayat olduğunu düşünüyorsanız değiştirin bazen ondan da çıkarırlar.. Tüm bunlardan sonra kusma devam ederse o anın videosunu yakalayıp bizimle paylaşın bir bakalım ☺👍

Limon time

Aktif Üye
Taşları daha yükseğe asalım ve grit kum verelim, entrobac, gervit dönüşümlü olarak verelim. Ben şuan bir sıkıntı göremedim maşallah sağlikli görünüyor.Yeminin bayat olduğunu düşünüyorsanız değiştirin bazen ondan da çıkarırlar.. Tüm bunlardan sonra kusma devam ederse o anın videosunu yakalayıp bizimle paylaşın bir bakalım ☺👍
Grit kum dediğimiz kuş kumu mu attığımdan yoksa başka bisey mi şuan yiyor hatta 🤗 teşekkür ederim yardımlarınız için 💐

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Üç gün üst üste hergün tazeleyerek entrobac probiyotik verin.
sehmus bey dışkısı bu şekilde yeşil boyamış gibi duruyordu ama sonradan farkettim kağıdın arkası yeşilmiş ondan olmuş dışkı da sorun var mı sizce

Üst Alt