• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Birazcık acıttı :(

Eylül

Yasaklı
Merhaba demin limonu severken bir anda parmağımı kaptı ve biraz derin bir şekilde ısırdı, kanattı. Kendisi kızgın bence ondan diye düşünüyorum fakat hiç bu kadar ileri gitmezdi yani ufak uyarmalar ve hafif hırçınlıklar yapardı. İyice agresifleşti. Kızgınlığı gidermek için öneriniz var mı? Şuan kanama hala devam ediyor fakat çok da önemli olacağını sanmıyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tuyde mi limon? geçmiş olsun kardeşim ne oldu ki ?

Eylül

Yasaklı
Tuyde mi limon? geçmiş olsun kardeşim ne oldu ki ?
Evet abi hem tüyde hem de kızgınlık döneminde sanırım. Ben gece uysal oluyor diye hafif hafif seviyordum oda sevdiriyordu. Hatta uyudu bile. Sonra bir anda ne olduğunu anlamadan ısırdı kanadı falan filan işte öyle oldu.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tüy döneminde huysuz oluyorlar kendi derdine düşüyorlar kardeşim vitamin ve yulaf ver iyi olacak inşallah

Eylül

Yasaklı
Tüyde olur birde uyurken karanlıkta ani ışık açtığınızda gözleri tam algılamaz.Refleks olarak ısırır böyle ise durum normal ama tüyde iken de hırçınlık biraz artar normal bir süreç bence üzme kendini kardeşim 🙂
Ya ama ben o kadar eğitim vermeye çalışıyorum tam bana alışmışken bir anda güvenini kaybediyor. Nasıl üzülmeyeyim abi ya 😂

Ahmed

Müdavim
ben paşayla sabahtan akşama kadar egtim yapıyordum:giggle: benim kuş baştan bile ısırmıyodu sadece gagasıyla vuruyor yapma diye tuydede hiç ısırmadı mesela çekirdegi iki parmağımın arasında tutuyorum vermiyorum:p oda onu almak için parmağmı kopartıyodu