• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Biraz Gülelim

TNZ

Aktif Üye
Sultan papağanı yavrum olsun bakayım büyümesini izleyeyim yaramazlıklarına güleyim derseniz ama rengide beyaz olsun yada sarı ona göre cins seçeyim derseniz orda durun.cinsi kadar ev dizaynı evde kullandığınız renkler de önemli nedenmi sonuç ortada😊 Bizim kız yumurtlama döneminde halıya çok bakmış 😊Ekli dosyayı görüntüle 58795

Bulutlugece

Aktif Üye
Sultan papağanı yavrum olsun bakayım büyümesini izleyeyim yaramazlıklarına güleyim derseniz ama rengide beyaz olsun yada sarı ona göre cins seçeyim derseniz orda durun.cinsi kadar ev dizaynı evde kullandığınız renkler de önemli nedenmi sonuç ortada😊 Bizim kız yumurtlama döneminde halıya çok bakmış 😊Ekli dosyayı görüntüle 58795
Aman bir kaza çıkmasın ಥ⁠‿⁠ಥ
Bizimki de yazlıkta perdeyle kamufle olmuştu bir süre aramıştık.
1000003263.jpg

TNZ

Aktif Üye
Aman bir kaza çıkmasın ಥ⁠‿⁠ಥ
Bizimki de yazlıkta perdeyle kamufle olmuştu bir süre aramıştık.
Ekli dosyayı görüntüle 58797
Bizimde aynısı geldi başımıza evde Yavru eksik yeni uçmaya başladı her yeri aradık vitrin arkalarını koltuk arkalarını aklınıza ne gelirse yok bulamıyoruz enson mutfak ta dolap üstlerini tekrar bakayım dedim bı baktım tezgahın üstünde kamufle olmuş ses te çıkarmıyor 😊

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kaybolduklarını sanıp çaresizde koşuşturup onları arıyorken, bize bakıp kendi içlerinden gülüyorlar mıdır acaba?
Oyuncağını sürekli koltuk kenarından atıp yüzüme bakan yaramazlar var benimde💓😊
Anne hadi al sen tekrar atalım der gibiler ve defalarca onlar atıyor ben alıyorum.
Neşe kaynağımız tüm can dostlarımız, tüyleri kadar ömürleri olsun 💓😊🤲

TNZ

Aktif Üye
Bekarken çok bakımlı idi ibik tüylerini boyamayı severdi