• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Biraz da Pozitif 🎔

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye

Son 1 aydır bu minnaklarla uğraşıyoruz, sokakta 10'dan fazla kedi ile ilgileniyoruz, ilgilendiklerimin arasından bir tanesinin bebişleriydi, kendisi vefat etti.. Bize de 4 küçük sürpriz bıraktı ardında. Bu tatlı videoyu değerli ve sevgili forum üyelerimizin de yüzünü gülümsetmek adına paylaşmak istedim☺ Biraz da pozitiflenelim🥰

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi

Son 1 aydır bu minnaklarla uğraşıyoruz, sokakta 10'dan fazla kedi ile ilgileniyoruz, ilgilendiklerimin arasından bir tanesinin bebişleriydi, kendisi vefat etti.. Bize de 4 küçük sürpriz bıraktı ardında. Bu tatlı videoyu değerli ve sevgili forum üyelerimizin de yüzünü gülümsetmek adına paylaşmak istedim☺ Biraz da pozitiflenelim🥰
Maşallah minnaklara sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🤲 annemin kuzularına benzettim bi an 🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Oyy minnaklar büyümüş maşallah emeğinize sağlık ☺Bu kediler çok haylazlar hele birden fazla olunca eyvahlar olsun duvar kağıdı bırakmıyorlar 😬😅

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Oyy minnaklar büyümüş maşallah emeğinize sağlık ☺Bu kediler çok haylazlar hele birden fazla olunca eyvahlar olsun duvar kağıdı bırakmıyorlar 😬😅
At gibi koşuyorlar valla boy attılar iyice 🥰😂 Duvarlar yetmiyor sırtıma atlıyorlar artık😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
At gibi koşuyorlar valla boy attılar iyice 🥰😂 Duvarlar yetmiyor sırtıma atlıyorlar artık😂😂
Sormayın özellikle sizin uyumanızı beklerler o sırada koşturmaca 😅Bende onlar uyurken alıp mıncıklıyorum öcümü öyle alıyorum 🤣

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Sormayın özellikle sizin uyumanızı beklerler o sırada koşturmaca 😅Bende onlar uyurken alıp mıncıklıyorum öcümü öyle alıyorum 🤣
Gerçekten😂 Bende birkaç saat önce bir tanesi yine sırtıma atlayınca avuçlayıp yüzünü gözünü iyice mıncıkladım "bırak beni" diye miivliyor bana, napim bizde öcümüzü aynen böyle alıyoruz haha 🤣

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Maşallah çok tatlılar. İnşallah tüyleri kadar ömürleri olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Oyy maşallah kırkbinkere maşallah sağlıklı büyüsünler bol bol oynasınlar,🥰🤩😊

Ece A.