• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

biraz da hayata dair

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben bunu haklı bir kovma olarak algılıyorum ve gidiyorum 😁 haklısın vallahi 🤷ne ara bu kadar. Çenem düştü anlamadım 🙈
yok estağfurullah ne haddime. spontane gelişen olaylar beni nasıl mutlu ediyosa bu konuda mutlu etti çünkü birbirimizi biraz daha tanımış olduk 😁

Bahar Y.

Müdavim
@Feyza T. Sen biraz bana benziyorsun içinde 14 yaşında bir kız çocuğu var
Başladimi konuşmaya susmayan
Her olayı kendi kafasına göre yapmaya çalışan ve yaptığı işinde en iyisi olduğunu düşünen bir yapın var
Dediğim gibi hissettiğim 😂burda bir kaç kişi hakkında iyi şeyler hissetmiyorum umarım onlar sormaz 🤣o zaman işler karışır
O bir kaç kişinin içinde adımın olduğundan o kadar eminim ki 😂 hayırlısı be

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Söyleyeyim sen çok sabırsız
Canı sıkılınca o işten Hemen vazgeçen ani kararları çok seven bir kişiliğin var bence ben burç bilmem onu Didem çok güzel bilir konuş iki Kelime bu koç bu oğlak der benim yükseleni buldu direk 😂
hocam birde bana yorum yapsan Aslan burcuyum yükselenim yengeç :)

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
hocam birde bana yorum yapsan Aslan burcuyum yükselenim yengeç :)
Aslan burçları egoist oluyor genelde 🤣 bir konuda tartışırsa haksız çıkma ihtimalleri sıfır, hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmiyorlar 😆
Bir de aşırı korumacıdır sevdiği insanları korumayı kendine her zaman görev bilirler 😁

yengeçler de çok evcimen ve sevgikoliktirler sevince kimse tutamıyo onları 🤣

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Aslan burçları egoist oluyor genelde 🤣 bir konuda tartışırsa haksız çıkma ihtimalleri sıfır, hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmiyorlar 😆
Bir de aşırı korumacıdır sevdiği insanları korumayı kendine her zaman görev bilirler 😁
tam beni yansıtmıyor haksız çıkabilecegim bir tartışrmaya girmem girmişsem haklı çıkarım da annem beni öglene dogru dogurmuş oda tam bilmiyor hastanede ise dogum kayıtlarının oldugu oda 2000 de yanmış napacam :)

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Son kez sana yorum yapamıyorum o zaman
Sende çok inatçı bir yapı var dediğim dediksin inatçı olduğun için sürekli sorun yaşıyorsun etrafındakiler le🙈 ama son valla bilmemiş te olabilirim
genelde inatçıyım lakin egosu yüksek insanlara etrafımda 1 kişi ile bile sorun yaşamadım çünkü cahille sohbeti kestim :)

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Nice mutlu yıllaraa 🥳
Mezuniyetiniz hayırlı olsun, askerliğinizi de sağlıkla yapın inşallah. Hayatta bol şans 🙋‍♀️

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
yalnız hepimiz içten içe böyle bir konu açılmasını bekliyormuşuz 😁 mezuniyetten girdik burçlarla devam ettik şimdi hisler.. birkaç mesaj sonra fok balıklarının çok yalnız olduğundan şikayetlenebiliriz 😁

Üst Alt