• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

biraz da hayata dair

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
verdiğim para yanmasın diye girdiğim sınavdan 76 almıştım 2018de 😅
ama tabii hedef idari hakimlik. b planı olarak yurt dışında tr konsolosluğunda çalışmak. hava trafiğini kontrol ederken uykum gelebilir 😅
Keşke ben de hukuk ya da kamu yönetimi okusaydım diyorum bazen, işim de hazır olurdu🥲 bizim anne tarafı hep avukat, hakim, danıştay 😰 bir çılgınlık yapayım dedim kendimce ve işsizliğe doğru yol alıyorum hadi hayırlısı 🤣 olmadı şehmus abinin çırağı olurum dükkanda 😁

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Senin içinde bir kaç şey söylemeden gevmiyim

Senin çok fazla yazdıklarına denk gelemesem de hissettiğimi yazmak isterim ☺
Sende çok temkinli bir yapı var
Ve sakin olayları akışına bırakan spontane olaylarda mutlu olan bir yapın var ama sanki doğru olmayabilir 🤭
harfi harfine nokta atışı..

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Feyza T. Sen biraz bana benziyorsun içinde 14 yaşında bir kız çocuğu var
Başladimi konuşmaya susmayan
Her olayı kendi kafasına göre yapmaya çalışan ve yaptığı işinde en iyisi olduğunu düşünen bir yapın var
Dediğim gibi hissettiğim 😂burda bir kaç kişi hakkında iyi şeyler hissetmiyorum umarım onlar sormaz 🤣o zaman işler karışır
Bak bu kişiler kim çok merak ettim şimdi 🤣🤣🤣 yapılır mı bu bana 😜

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Her olayı kendi kafasına göre yapmaya çalışan ve yaptığı işinde en iyisi olduğunu düşünen bir yapın var
Dediğim gibi hissettiğim 😂burda bir kaç kişi hakkında iyi şeyler hissetmiyorum umarım onlar sormaz 🤣o zaman işler karışır
Sormaya gelmiştim ama bilemedim şimdi 😰

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evvet bu huyum iyi mi değil mi bilmiyorum ama gözlem benim işim belli etmem aslında konu konuyu açtı 😂 öğrenmiş olduğunuz su yazım yanlislarimi da duzeltsem tadından yenmez de Kural bilmez bir Türkçe var bende 😰
Kurallar çiğnenmek içindir 😇 hem gayet güzel konuşuyorsunuz hiç sıkıntı yok bence 😊

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Keşke ben de hukuk ya da kamu yönetimi okusaydım diyorum bazen, işim de hazır olurdu🥲 bizim anne tarafı hep avukat, hakim, danıştay 😰 bir çılgınlık yapayım dedim kendimce ve işsizliğe doğru yol alıyorum hadi hayırlısı 🤣 olmadı şehmus abinin çırağı olurum dükkanda 😁
hukuk çok detay ve ezber isteyen bir bölüm.. kamu yönetimi ona nazaran halkın inisiyatifinde kolay gibi görünüyor ama bölüm değil de bir alan olduğu için hukuk+psikoloji+tarih+cografi+siyasi ve daha nice karmaşık yapıda derslerle harmanlanmış gerektiğinde beyin yakmaya birebir bir tercih 😁
şehmus abinin çırağı olmak isteyen onlarca kişi vardır burada. ben de onlardan biriyim 😄

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hiç sorma 🤣 doğrucu davudum ben valla direk yazarım sorarlarsa 😂 umuyorum ki sormazlar çünkü karşı tarafında bana karşı hisleri iyi değil hissediyorum 😆 falcı kayinci gibi hissettim şimdi tövbe ☺
En güzeli de, iki yakın insanın aynı kişiden haz etmemesi 🤣
hukuk çok detay ve ezber isteyen bir bölüm.. kamu yönetimi ona nazaran halkın inisiyatifinde kolay gibi görünüyor ama bölüm değil de bir alan olduğu için hukuk+psikoloji+tarih+cografi+siyasi ve daha nice karmaşık yapıda derslerle harmanlanmış gerektiğinde beyin yakmaya birebir bir tercih 😁
şehmus abinin çırağı olmak isteyen onlarca kişi vardır burada. ben de onlardan biriyim 😄
Şehmus abinin yanında staja gitmek istiyorum 😇
Hukuk cidden illallah ettirir ben dayanamam özgürlüğüme düşkünüm, ama kamu yönetimi bana uyardı en azından 😁
Bu arada boğa burcu da özgürlüğüne düşkün 🤣🤣

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Doğru 😁 bazen çocuk gibi olurum, ama ciddi bir mesele varsa da benden olgun insan olmaz bir bakıma, çevremdeki insanlar dertleşmek için, sorunu olduğunda çözüm önerisi istemek için bana danışır hep.. ama o 14 değildir ya, 16dır 🤣 insan annesinden ne zaman ayrılırsa o yaşta kalır derler, benim annem 16 yaşımdayken yurt dışına gitti, o zamanda kaldım ben de.. 1 senedir Türkiye'de, heralde 17 olmuşumdur 😜

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
En güzeli de, iki yakın insanın aynı kişiden haz etmemesi 🤣

Şehmus abinin yanında staja gitmek istiyorum 😇
Hukuk cidden illallah ettirir ben dayanamam özgürlüğüme düşkünüm, ama kamu yönetimi bana uyardı en azından 😁
Bu arada boğa burcu da özgürlüğüne düşkün 🤣🤣
mezara girince hapsolucaz zaten yaşıyorken özgürlüğü kısıtlamaya gerek yok 😁

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sende söyle bir yapı var aman boşver deyip tartışma çıkmasından korktuğun için hakkını savunmayı unutuyorsun sanki
Bu kadar hissettim 🙏 kızma ama olur mu bana göre öyle ben öyle hissettim
Arkadaşlar bu hanım insan sarrafıdır 😮 valla öyle. Şu kadar 🤏 kalana kadar sabrederim 😁

Üst Alt