• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

biraz da hayata dair

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Evet dikkatliyimdir gözümden hiçbir şey kaçmaz 😁 diksiyon çok önemli dediğiniz gibi, ani gelişen olaylarda anlaşılma konusunda özellikle şart 😊
meslek hayatınızda ani gelişen durumlara karşı stres yönetimi konusunda ve uykunuzu daha sağlıklı hale getirme konusunda da bilgiler edinmelisiniz. en ufak ihmale gelmez vallahi (bak yine mükemmeliyetçiliğim tuttu 😂)

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun 😁 mezuniyetinde hayırlı olsun. Askerlik için şimdiden hayırlı tezkereler inşallah
teşekkür ediyorum. daha birkaç ayım var tezkere lafını duya duya bi an yarın gidicem gibi hissettim 😁

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim... Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara...🎂 Başarıların hep daim olsun...

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
meslek hayatınızda ani gelişen durumlara karşı stres yönetimi konusunda ve uykunuzu daha sağlıklı hale getirme konusunda da bilgiler edinmelisiniz. en ufak ihmale gelmez vallahi (bak yine mükemmeliyetçiliğim tuttu 😂)
Pek uykuya düşkün bir insan değilim o konuda rahatım 😁 zaten hava trafik kontrolörleri 2 saat vardiyalarla çalışıyorlar o konuda pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Stres yönetimi konusunda kendimi geliştirmem lazım ama 😁 bu arada ben de mükemmeliyetçiyim başak burcuyum 🤭 gerçekten çok sıkıntı bir durum. İnsanlar bizi asla memnun edemiyo 🤣

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Pek uykuya düşkün bir insan değilim o konuda rahatım 😁 zaten hava trafik kontrolörleri 2 saat vardiyalarla çalışıyorlar o konuda pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Stres yönetimi konusunda kendimi geliştirmem lazım ama 😁 bu arada ben de mükemmeliyetçiyim başak burcuyum 🤭 gerçekten çok sıkıntı bir durum. İnsanlar bizi asla memnun edemiyo 🤣
o zaman forumda yorum yaptığın konulara dahil olmamam en doğrusu olur. bir konuya bir mükemmeliyetçi yeterli o sayı iki olunca konunun cılkı çıkar illallah eder herkes 😁

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
şehmus abi senin burada memnun etmediğin bir insan olabilir mi ya. boğa başak burcunu geçtim isterse yılan burcu olsun gerekirse pungi çalar memnun edersin sen onu 😁
Eyvallah kardeşim 😊 sabah kargonu çıkarıyorum şifa olur inşallah 🤲

Üst Alt