• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

biraz da hayata dair

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
sürekli minik arkadaşlarımızın problemlerinden nevrimiz döndü. size güzel bir haber veriyim sonunda 3. üniversitemden de mezun oldum diyebilirim ✍ aktif olmadığım dönemde bunlarla uğraşıyordum. bu yılın sonunda da askerlik maceram başlıyor biraz şansım varsa asteğmen olarak gitmeyi planlıyorum bakalım 😁 ha yarın da doğum günüm 🎉 flora hanım ben üflemeden mumları gagalamaz umarım 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
sürekli minik arkadaşlarımızın problemlerinden nevrimiz döndü. size güzel bir haber veriyim sonunda 3. üniversitemden de mezun oldum diyebilirim ✍ aktif olmadığım dönemde bunlarla uğraşıyordum. bu yılın sonunda da askerlik maceram başlıyor biraz şansım varsa asteğmen olarak gitmeyi planlıyorum bakalım 😁 ha yarın da doğum günüm 🎉 flora hanım ben üflemeden mumları gagalamaz umarım 😅
Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun 🙏 ayrıca üniversite konusunda kendi adıma içim buruk olmasına rağmen, mezuniyet haberlerine çok seviniyorum gönülden kutlarım tebrikler 👏🤝

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun 🙏 ayrıca üniversite konusunda kendi adıma içim buruk olmasına rağmen, mezuniyet haberlerine çok seviniyorum gönülden kutlarım tebrikler 👏🤝
içiniz buruk olmasın.. eğitimin yaşı yok. şimdi olmasa da ileride kesinlikle bu burukluğu telafi etmenizi temenni ediyorum 🙏 ayrıca çok teşekkür ederim 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
içiniz buruk olmasın.. eğitimin yaşı yok. şimdi olmasa da ileride kesinlikle bu burukluğu telafi etmenizi temenni ediyorum 🙏 ayrıca çok teşekkür ederim 😊
Hedefim en büyük hayalim bir öğretmen çocuğu olarak baba mesleğini devam ettirmek, ama malesef onun da yaş sınırı var malum o yüzden girip mezun olsam da kpss ye giremem artık yaş geçti gitti 😅

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hayırlısı olsun yolun bahtın açık olsun 🙏🏻

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Maşallah maşallah 🧿👍
Başarılar BENİM de hayalim iki üniversite bitirmek nasip olur mu ki☺acaba
Rabb'im yolunu bahtını açık etsin genç girişimci vatana millete hayırlı uğurlu bir yiğit asker daha 👍
Bu arada ince hayırlı senelerin olsun ☺
neden olmasın?? istedikten ve çabaladıktan sonra her şey nasipse olur 😊 çok teşekkür ediyorum.. 🙏
Hedefim en büyük hayalim bir öğretmen çocuğu olarak baba mesleğini devam ettirmek, ama malesef onun da yaş sınırı var malum o yüzden girip mezun olsam da kpss ye giremem artık yaş geçti gitti 😅
öğretmen sadece derslere giren devlet memurlarından ibaret değil ki.. mesela hobi olarak enstrüman çalsanız heykeltıraşlık yapsanız bile bunu bilmeyen ve öğrenmek isteyenlerin öğretmeni olursunuz. böyle düşünmek size çok daha iyi gelicektir 😊

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hayırlı olsun hangi bölümlerden mezunsunuz, erkenden doğum gününüz kutlu olsun 🙏
Boğa burçları çok çalışkan ve mükemmeliyetçi oluyorlar benim gözlemim 😁
Ben de ilerde hava trafik kontrolörü olmayı düşünüyorum. Şuan üniversite okuyorum 2. Üniversite olarak İstanbul Üniversitesinin sınavsız girilebilen bölümlerinden birini okumayı düşünüyorum seneye. 😇
Askerlik için de umarım gönlünüze göre bir yer çıkar 🙏

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Doğum gününüz kutlu olsun ☺ Mezuniyetinizi tebrik ederim dolu dolu bir eğitim hayatınız olmuş harika bir şey ☺ ve hayırlı tezkereler şimdiden.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
neden olmasın?? istedikten ve çabaladıktan sonra her şey nasipse olur 😊 çok teşekkür ediyorum.. 🙏

öğretmen sadece derslere giren devlet memurlarından ibaret değil ki.. mesela hobi olarak enstrüman çalsanız heykeltıraşlık yapsanız bile bunu bilmeyen ve öğrenmek isteyenlerin öğretmeni olursunuz. böyle düşünmek size çok daha iyi gelicektir 😊
Tabii ki, fakat branşım matematik 😊 yapabildimi bilince, daha önce tadına da varınca başka bişey düşünemiyor insan.. 😉

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Hayaller üniversite hayatlar 😰4 çocuk yaş 34
Ama olmaz diye birşey yok
Umudum var ☺ olacak inşallah ömür yeterse
meslek için olmasa bile sırf içinizdeki ukte için yaşınız kaç olursa olsun yapmalısınız. benim bölümümde dede diye hitap ettiğimiz biri vardı 34 ne ki 😁
Hayırlı olsun hangi bölümlerden mezunsunuz, erkenden doğum gününüz kutlu olsun 🙏
Boğa burçları çok çalışkan ve mükemmeliyetçi oluyorlar benim gözlemim 😁
Ben de ilerde hava trafik kontrolörü olmayı düşünüyorum. Şuan üniversite okuyorum 2. Üniversite olarak İstanbul Üniversitesinin sınavsız girilebilen bölümlerinden birini okumayı düşünüyorum seneye. 😇
Askerlik için de umarım gönlünüze göre bir yer çıkar 🙏
yerel yönetimler, uluslararası ilişkiler ayrıca siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. çok teşekkür ediyorum 😊
burçlara tamamiyle inanmasam da evet dediğiniz gibi.. özellikle mükemmeliyetçiliğim beni çok fazla yoruyor. ama herhangi bir konu benim içime sindiyse beğenilmeme imkanı çok çok az 😁
hava trafik kontrolörü hakkında pek bilgim yok açıkçası.. ama anladığım kadarıyla bu mesleği hedefliyorsanız karakteristik olarak dikkatli birisiniz. ve ek olarak aklıma gelen şey cv'nize diksiyon sertifikası eklemek sizi o meslekte bir tık daha ileri götürebilir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hayaller üniversite hayatlar 😰4 çocuk yaş 34
Ama olmaz diye birşey yok
Umudum var ☺ olacak inşallah ömür yeterse
Kemal Sunal diye bir ADAM geçti bu ülkeden, 54 yaşında üniversite mezunu oldu o adam, ömrü vefa etseydi ikinciyi de okuma hayali vardı, hatırlatmak istedim 👍

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Doğum gününüz kutlu olsun ☺ Mezuniyetinizi tebrik ederim dolu dolu bir eğitim hayatınız olmuş harika bir şey ☺ ve hayırlı tezkereler şimdiden.
çok teşekkür ediyorum 🙏 saçlarıma hafif yanık kokusu sinmiş olsa da eğitim hayatını dolu dolu geçirmek tabii güzel bir şey 😁
Tabii ki, fakat branşım matematik 😊 yapabildimi bilince, daha önce tadına da varınca başka bişey düşünemiyor insan.. 😉
matematik mi.. az önce 3 üniversite diyip durduğuma bakma matematikte çok beceriksizim 😄 o yüzden mesleğinizi icra etmiyor olsanız bile bundan sonra forumda size hocam diye hitap etmeyi planlıyorum 😂

Bahar Y.

Müdavim
Mezuniyetiniz veya mezuniyetleriniz hayırlı, doğum gününüz kutlu, askerliğiniz sorunsuz olsun inşallah 😅
Flora ismini çok beğendim 🥰

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
çok teşekkür ediyorum 🙏 saçlarıma hafif yanık kokusu sinmiş olsa da eğitim hayatını dolu dolu geçirmek tabii güzel bir şey 😁

matematik mi.. az önce 3 üniversite diyip durduğuma bakma matematikte çok beceriksizim 😄 o yüzden mesleğinizi icra etmiyor olsanız bile bundan sonra forumda size hocam diye hitap etmeyi planlıyorum 😂
Yaaa çok teşekkürler, özlediğim bir kelime, dershaneler açıkken üniversite okurken 2 sene yaptım öğretmenlik, öncesinde ve sonrasında özel dersler verdim, tadı damağımda kaldı diyebilirim çok özledim.. şimdi de online ders vermeyi düşünüyorum ama uygulamalar vs hep diploma istiyorlar malesef 🙄

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aynen öyle 👍 gücüm yeterse meslek bile yaparım verimli olmak aktiflik her zaman iyidir
Çalışan Demir paslanmaz kitap okuduğum zaman kafam ayrı çalışıyor 😂 hissediyorum
Ama yaşlanma karşıtı bir şey bulmam lazım çünkü yaşlanınca elden ayaktan düşmeden bitirsem şu üniversiteyi gerisi Allah kerim
Kız dur daha yaşımız kaç ne elden düşmesi evelallah biz kadınlar var ya, her şeyi başarırız da, önce istememiz lazım biraz da cesaret😉

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
meslek için olmasa bile sırf içinizdeki ukte için yaşınız kaç olursa olsun yapmalısınız. benim bölümümde dede diye hitap ettiğimiz biri vardı 34 ne ki 😁

yerel yönetimler, uluslararası ilişkiler ayrıca siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. çok teşekkür ediyorum 😊
burçlara tamamiyle inanmasam da evet dediğiniz gibi.. özellikle mükemmeliyetçiliğim beni çok fazla yoruyor. ama herhangi bir konu benim içime sindiyse beğenilmeme imkanı çok çok az 😁
hava trafik kontrolörü hakkında pek bilgim yok açıkçası.. ama anladığım kadarıyla bu mesleği hedefliyorsanız karakteristik olarak dikkatli birisiniz. ve ek olarak aklıma gelen şey cv'nize diksiyon sertifikası eklemek sizi o meslekte bir tık daha ileri götürebilir
Evet dikkatliyimdir gözümden hiçbir şey kaçmaz 😁 diksiyon çok önemli dediğiniz gibi, ani gelişen olaylarda anlaşılma konusunda özellikle şart 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bende sana hocam diyebilir miyim🤭 bana yardımcı olacaksın sözün var
Benim sınavlara baya varmış 🤣ondan geri geldim
Tabii ki olurum canım arkadaşım benim sen nerde takılırsan sor ben video çeker yollarım sana anlatırım her türlü 🥰

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Mezuniyetiniz veya mezuniyetleriniz hayırlı, doğum gününüz kutlu, askerliğiniz sorunsuz olsun inşallah 😅
Flora ismini çok beğendim 🥰
inşallah çok teşekkür ediyorum 🙏 buyrun bu da flora hanımın övüldüğündeki şımarık bakışı 😁

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Doğum günun kutlu olsun kardeşim hayırlı teskereler inşallah 😊

Üst Alt