• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bir ürün hakkında bilgi isteği...

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Birde pagima grenn var. Bu tohumlar içerdikleri amino asit vitamin protein vs sayesinde üremeye kas sistemine bağışıklığa etki eden tohumlar. Fonio paddy bunların yanin da koksidiyoza ishale karşıda doğal bir ürün. Kullanılmasında fayda var en azından haftada bir gün bu üç tohumdan az mise lafeste ktar karışım yapılarak kuşlara verilebilir. Tek sıkıntısı pahalı ürünler 😉
Fonio paddy ve pagimayı nihayet aldım. Delicia yokmuş o yüzden alamadım ama siteye eklendiği zaman alacağım onu da.
Şimdi bugün kafese koydum diyelim yarın bu saatlerde almam mı gerekiyor tohumları?
Bir çay kaşığı koyup bitene kadar beklese kafeste zararlı mı olur acaba?

Birde bu iki tohumu karıştırınca içine az miktarda toprakta koysam olur mu yoksa hiç karıştırmayıp toprağı ayrı mı vereyim?👀

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Fonio paddy ve pagimayı nihayet aldım. Delicia yokmuş o yüzden alamadım ama siteye eklendiği zaman alacağım onu da.
Şimdi bugün kafese koydum diyelim yarın bu saatlerde almam mı gerekiyor tohumları?
Bir çay kaşığı koyup bitene kadar beklese kafeste zararlı mı olur acaba?

Birde bu iki tohumu karıştırınca içine az miktarda toprakta koysam olur mu yoksa hiç karıştırmayıp toprağı ayrı mı vereyim?👀
Toprak koyma...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Fonio Paddy, Delicha ve Pagimayı karıştırarak günlük koyabilirsin... İki gün üzerinde hava almış kuru yemler sıkıntılı olabilir... Ben normal yemi bile 2-3 günde değiştiririm... O karışımı az yap ve sık değiştir derim...

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Fonio Paddy, Delicha ve Pagimayı karıştırarak günlük koyabilirsin... İki gün üzerinde hava almış kuru yemler sıkıntılı olabilir... Ben normal yemi bile 2-3 günde değiştiririm... O karışımı az yap ve sık değiştir derim...
O zaman kafes içine değilde oynadıkları alana koyayım daha çabuk tüketirler. Bir kuş için ne kadar miktar koyuyorsunuz siz? Beş kuş için bir çay kaşığı yeterli olur mu yoksa fazla mı gelir acaba? Toplamda iki çay kaşığı olacak iki tohum için. Delicia alınca onu da eklerim. 😊

Üst Alt