• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bir türlü alışmadı

Selingecekusu

Yeni Üye
Merhaba cennet papağanım var hedye geldi maalesef sahiplenemedim bebek demişler ama ben çok küçük olduğunu düşğnmüyoeum 8 aylık var gibi 2 ay oldu geleli erkek ama hala elime alışmadı dışarı çıktığında sadece üstte iki yere konuyor kafesine girmeyi biliyor ama yarım saat dışarda kaldıktan sonra geri giriyor ve tekrar çıkmıyor hala bana alısmadıgı için mi bilmiyorum alçakta bir yere konmuyor ve benim elime hic gelmiyor parmağımı da ısırığ duruyor uzatığımda bağırıp kaçıyor ne yapmalıyım nasıö alıştırıcam bilmiyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle kafeste eğitim veriniz size güvenini sağlayın sonrasında alışır👍kısa bir video ekler misiniz bir görelim

Selingecekusu

Yeni Üye
Merhaba öncelikle kafeste eğitim veriniz size güvenini sağlayın sonrasında alışır👍kısa bir video ekler misiniz bir görelim
Bir de kuşumun kakası bazen normal ama bazen bu sekilde ishal mi oluyor anlayamıyorum genel olarak hali yerinde harkeetli yemesinde sıkıntı yok ama çok fazla su içiyor ve sulu yapıyor haliyle normal midir acaba geçen ay probiyotik verdim bir hafta hepsine cevap verirseniz çok mutlu olurum kuşumun fotoğrafını da yükledim

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok su içiyorsa ishali normal ama çok su içmesi anormal bence bir kanatlı uzmanı görmeli 🙏

Üst Alt