• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Bir sorun var

Beyza000001

Yeni Üye
Ağrısı var ve bu yüzden tüneğin üstünde yatıyor iştahı yerinde dışkısı normal ama yatışı normal değil son hali de bu şekilde ilk baş ayağından dolayı böyledir diye düşündüm ama ayağından ziyade başka bir sorunu var gibi dişi kuşum var ayağını ve kafasını çok ısırıyor ayağı zedelendi büyük ihtimalle çünkü ne kızarıklık var. başka bir şeyi var ama bulamıyorum 😣 Watch unnamed | Streamable

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben dün sizin konunuza yorum yaptım. Veteriner e götürene kadar ne yapabilirim demiştiniz size yapmanız gerekeni söylemiştim. Ama kuşta başka sıkıntılar da var sanki. Yani sadece ayak değil tik gibi bir şey var anlayamadığım. Şunu da belirtmek istiyorum kuş fazla kilolu duruyor. Karaciğer kaynaklı sıkıntı da olabilir.

Beyza000001

Yeni Üye
Dediklerinizi dikkate aldım zaten ama açık olmak gerekirse yaşadığım yerde kanatlı veteriner yok yarın götüreceğim bir veterinere 42 gr kilosu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tamam yara kızarıklık varsa krem işe yarar ama dediğim gibi sorunun kaynağı farklı duruyor. Siz yine karaciğeri destekleyen ürünler kullanın ama giderseniz röntgen talebinde bulunun. Orda ne olduğu az çok belli olur. Normal veteriner e götürmeyin. Başlığı mutlaka egzotik olsun. Diğerlerinin durumdan pek anlayacağını düşünmüyorum.

Üst Alt