• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bir sorum vardi da.

cihan Rncbr

Yeni Üye
Muhabbet kuşlarınin solunum yolunu guclendirmek icin veya soğuk alginligi oldugunda iyilestirmek icin ne verilmeli ne yapilmali?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Muhabbet kuşlarınin solunum yolunu guclendirmek icin veya soğuk alginligi oldugunda iyilestirmek icin ne verilmeli ne yapilmali?
Merhaba, çeşitli yollar vardır , eğer ağır değilse durumu , respiratory turbo takviyesi , röhnfried atemfrei veya kekik çayı ile iyileşebilir , sorun büyük ise röhnfried rozitol ile iyileşebilir

cihan Rncbr

Yeni Üye
durumu hafif , daha önce de soğuk almişti epey kotuydu ölumün eşiginden döndu, cok şükür şuan eskiye göre çok çok iyi , birdaha kötu olmasın diye alabilecegim tum tedbirleri aliyorum artık. Evet bu kekik çayını bizlerin içtiği gibi direkt suluğuna koyacağım teşekkur ederim

cihan Rncbr

Yeni Üye
Mustafa abi , respiratory turbo'yu Gaziantep'te nerede bulabilirim
ben de Gaziantep'te yaşıyorum
@Mustafa27

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Mustafa abi , respiratory turbo'yu Gaziantep'te nerede bulabilirim
ben de Gaziantep'te yaşıyorum
@Mustafa27
Merhaba, maalesef ki bildiğim kadarıyla respiratory turbo hiçbir petshopda bulunacağını zannetmiyorum, sadece internet seçeneği var kanatlı oil respiratory turbo tam adı, mamaist.com üzerinden tercih edebilirsiniz

Üst Alt