• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bir gerilim hikayesi 🥶😱

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Herşey salonda duyduğum o sesle başladı. Bu da neydi ki?
Tık tık tık tık...
Oda da kimse yoktu ama bu ses, nasıl oradan gelebilirdi. Bakmam lazımdı.
Endişeli bir şekilde odanın kapısına vardım. Yavaşça kapıyı açtım veeee suprizzzzz kaçmaya çalışan bir kuşum oldu 🤭😆😆
Şaka bir yana Gümüş bunu nasıl akıl etmeyi başardı, gerçekten kuşlar çok zeki hayvanlar. İlk defa böyle bir şey yaptı hemen kayıt aldım 🤣🤣. Kafese kilit vuracağım hiç aklıma gelmezdi. Gerçi bu ilk vukuatı değil. Eski kafesinde 1 tel kırılmıştı. Orayı keşfetmiş. Her içeri geldiğimde Gümüş'ü odada salık buluyordum. Herkes biz çıkarmadık diyince kamera yerleştirip kayıt aldım. Vee Gümüş o telin olmadığı yerden kaçıyormuş 😂.

Bugün ki vukuatı

Streamable Video

Geçmiş vukuatı (çok şey başarmış gibi de bakınıyor😄)

hazaly

Paylaşımcı
Kuşlar gerçekten çok zeki hayvanlar nasıl da kaçmış ama :ROFLMAO:. Ama siz yine de dikkat edin sıkışabilir veya karanlıkta bir şekilde çıksa göremeyeceği için etrafa kendini çarpıp yaralanabilir. 8-9 yıl önce bir kuşum öyle her yerini kanatmıştı. Onun dışında çok güzel çok tatlı bir kuşunuz var tüyü kadar ömrü olsun bebeğin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tekrar tekrar izledim 😆 ahh Allah'ım sen nasıl ordan çıkarsın o küçük telin ordan inanılır gibi değil 🤦🏻‍♀️ bir tartışmada yada karşı tarafı küçümsediğinde neden derler kuş beyinli anlamam 🙁 o kadar ama o kadar akıllılar ki al işte örneği 💪🏻 akıllı bıdığım benim 🤗🙏🏻

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kuşlar gerçekten çok zeki hayvanlar nasıl da kaçmış ama :ROFLMAO:. Ama siz yine de dikkat edin sıkışabilir veya karanlıkta bir şekilde çıksa göremeyeceği için etrafa kendini çarpıp yaralanabilir. 8-9 yıl önce bir kuşum öyle her yerini kanatmıştı. Onun dışında çok güzel çok tatlı bir kuşunuz var tüyü kadar ömrü olsun bebeğin
Çok teşekkür ederim. Bütün kuşlarımızın tüyü kadar ömür olsun inşallah ❤ küçük kilitlerden alıp takmayı düşünüyorum. Evde yalnız kalınca kendi çıkar diye korktum bende
Tekrar tekrar izledim 😆 ahh Allah'ım sen nasıl ordan çıkarsın o küçük telin ordan inanılır gibi değil 🤦🏻‍♀️ bir tartışmada yada karşı tarafı küçümsediğinde neden derler kuş beyinli anlamam 🙁 o kadar ama o kadar akıllılar ki al işte örneği 💪🏻 akıllı bıdığım benim 🤗🙏🏻
Çok akıllılar gerçekten. İnsan bazen hayran kalıyor 🥰🥰

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Herşey salonda duyduğum o sesle başladı. Bu da neydi ki?
Tık tık tık tık...
Oda da kimse yoktu ama bu ses, nasıl oradan gelebilirdi. Bakmam lazımdı.
Endişeli bir şekilde odanın kapısına vardım. Yavaşça kapıyı açtım veeee suprizzzzz kaçmaya çalışan bir kuşum oldu 🤭😆😆
Şaka bir yana Gümüş bunu nasıl akıl etmeyi başardı, gerçekten kuşlar çok zeki hayvanlar. İlk defa böyle bir şey yaptı hemen kayıt aldım 🤣🤣. Kafese kilit vuracağım hiç aklıma gelmezdi. Gerçi bu ilk vukuatı değil. Eski kafesinde 1 tel kırılmıştı. Orayı keşfetmiş. Her içeri geldiğimde Gümüş'ü odada salık buluyordum. Herkes biz çıkarmadık diyince kamera yerleştirip kayıt aldım. Vee Gümüş o telin olmadığı yerden kaçıyormuş 😂.

Bugün ki vukuatı

Streamable Video

Geçmiş vukuatı (çok şey başarmış gibi de bakınıyor😄)

Allahim cok seker ama yaaaaa 😂 masallah ♥

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşlara kuş beyinli diyen hayatında hiç kuş beslememiş sanırım.Hayatımda gördüğüm en zeki hayvanlar bir kere. 🤭

Gümüş hanımda çok zeki ve güzel maşallah. 😍

Benim dişi kuşlarımdan Limon'da akıllı yemlik yerini keşfetmişti Gümüş gibi. 😁

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye