• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Bilmediğiniz işi yapmayın

juggergazi42

Yeni Üye
maalesef sultan papağanımj kaybettim.sebebi tabikide ben mamayla beslerken maalesef boğularak öldü mamayı biraz koyu yapmışım mama aparatıyla besliyordum..ağzına kadar gelince mama nefes alamadı ve öldü...kendimi suçlu hissediyorum siz siz olun hassas işleri bilene bırakın..

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
maalesef sultan papağanımj kaybettim.sebebi tabikide ben mamayla beslerken maalesef boğularak öldü mamayı biraz koyu yapmışım mama aparatıyla besliyordum..ağzına kadar gelince mama nefes alamadı ve öldü...kendimi suçlu hissediyorum siz siz olun hassas işleri bilene bırakın..
Başınız sağolsun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim güm boyunca halsiz ve yorgun gibiydim gerçekten zor bir durum hayvan elimde öldü...
Malesef acı tecrübe oluyor, inanın bizlerde yaşadık, siz böyle olsun ister miydiniz😔Asla istemezsiniz, aparat kursağa inmeyince mama solunum yolunu kapatıyor, çok üzüldüm
Cennet kuşu oldu özgürce uçsun gezsin🤲

juggergazi42

Yeni Üye
Malesef acı tecrübe oluyor, inanın bizlerde yaşadık, siz böyle olsun ister miydiniz😔Asla istemezsiniz, aparat kursağa inmeyince mama solunum yolunu kapatıyor, çok üzüldüm
Cennet kuşu oldu özgürce uçsun gezsin🤲
Aparatı fazla sokmak istemedim meğersem sokmak lazımmış bide koyuydu mama tekrardan teşekkürler başsağlı için

seda06

Aktif Üye
Aparatı fazla sokmak istemedim meğersem sokmak lazımmış bide koyuydu mama tekrardan teşekkürler başsağlı için
Başınız sağolsun. Aynisi birkac gun once bizim basimiza da geldi. Dediginiz gibi aparati o girtlaga kadar almak istiyodu. Biz zarar gormesin diye geri cekiyorduk.Bu sebeple cigerine mama gitmiş. Biz de kaybettik ne yazik ki.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun. Olacakla öleceğe çare yok maalesef. Sizde onu yaşatmak için bu yola girmiştiniz, demekki ömrü bu kadarmış. Bazen biz ne yaparsak yapalım yazılmış bir yazısı var her varlığın. Günü gelince kimse önüne geçmiyor. Öyle düşünmek gerek. Sizde tecrübe etmiş oldunuz. Aynı istek ve arzu ile yola devam etmelisiniz. Sizin gibi olunsa doktorlar tekrar mesleğine dönemez.

Üst Alt