• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

bilgi rica edebilir miyim

Özgür Aşık

Yeni Üye
selamun aleyküm daha önce hiç kuşalrımdan yavru almadım ayrı kafeslerde baktım fakat yaklaşık 15 gün önce aynı kafese yavru almak için koydum ç.ftleştiklerini hiç görmedim ama erkek dişi olanın ağzına ara sıra yem falan veriyor dişi kuşum folluğun içine arasıra girip çıkıyor Ekli dosyayı görüntüle 21160Ekli dosyayı görüntüle 21161 ve dişi kuşumun karnı biraz şişti gibi geldi karnında yumurta taşıyor olabilir mi bilenlerin bilgi vermesini rica ederim şimdiden teşekkürler

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Popo tarafında az şişlik var gibi gözüküyor. Yuvalikta uzun süre kalıyor mu hiç

Bahar Y.

Müdavim
selamun aleyküm daha önce hiç kuşalrımdan yavru almadım ayrı kafeslerde baktım fakat yaklaşık 15 gün önce aynı kafese yavru almak için koydum ç.ftleştiklerini hiç görmedim ama erkek dişi olanın ağzına ara sıra yem falan veriyor dişi kuşum folluğun içine arasıra girip çıkıyor Ekli dosyayı görüntüle 21160Ekli dosyayı görüntüle 21161 ve dişi kuşumun karnı biraz şişti gibi geldi karnında yumurta taşıyor olabilir mi bilenlerin bilgi vermesini rica ederim şimdiden teşekkürler
Tam yandan fotoğraf ekleme şansınız var mı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba kardeşim hoşgeldin kendimce birkaç şey söylemek istiyorum iyi anlaşmaları eş oldukları ve çiftleştikleri anlamına gelmez ve çiftleştiklerini görmekde şanstır zaten sen onlara iyi bak iyi besle gerisi gelir

Murat Halisdemir

Müdavim
Yakında yumurta gelebilir yuva girip çıkıyosalar erkek dişi ikram yapabilir besliyebilir onu benim erkek aynisini yapiyo baya zayiflamişti dişi erkek besliyo onu minarel protein dişi yarar agizdan beslemesi dişisini yakinda belli olur çifleşmişlerdir sen görmemiş olabilirsin

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
o gaga taşlarını at boya onlar kalamar ve mineral blok ekle

Özgür Aşık

Yeni Üye
Yakında yumurta gelebilir yuva girip çıkıyosalar erkek dişi ikram yapabilir besliyebilir onu benim erkek aynisini yapiyo baya zayiflamişti dişi erkek besliyo onu minarel protein dişi yarar agizdan beslemesi dişisini yakinda belli olur çifleşmişlerdir sen görmemiş olabilirsin
çok zaman akıllı yemlikte yatıyor folluk var içinde plastik yuva içide mısır granalü var kafesin içine girip çıkıyor yemliğe yatıyor

Murat Halisdemir

Müdavim
akıllı yemlik yattığı yere dışkı yaparsa temizle bendekiler sultan oraya giremiyo muhabbet küçük genelde çok giriyolar baktınmı iycene yumurta varmı diye şişlik varmı kuşta dostum ?

Özgür Aşık

Yeni Üye
akıllı yemlik yattığı yere dışkı yaparsa temizle bendekiler sultan oraya giremiyo muhabbet küçük genelde çok giriyolar baktınmı iycene yumurta varmı diye şişlik varmı kuşta dostum ?
şişlik var ama iyice bakamıyorum be daha önce bir tecrübem yoktu dişi çok agresifleşti sert ısırıyor ısırması önemli değil ama korkmasını huzursuz olmasını istemiyorum

Murat Halisdemir

Müdavim
kuluçka süresi rahatsız etme dişi erkek ağresif olur ne kadar çok üstüne gidersen o kadar sıkıntı kendi haline bırak halsiz olması yorgun görünmesi arada içinde yumurta olmasından dolayı olabilir yumurta yapınca rahatlar merak etme yuva granur olması çok iyi oraya girer yapar varsa yumurta eğer var gibi görünüyo sanki yine takip et ama rahatsız etme dişi erkek sonra kavga ederse sıkıntı

Bahar Y.

Müdavim
Akıllı yemliği yuva olarak görüyor sanırsam, bir süre normal yemlik kullanırsanız yuvaya ilgisi artar diye düşünüyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist