Bugün acil olarak baktırmak ıstedıgımden (çünkü asla yem yiyemiyor etrafında geziyor yemeye çalışıyor ve asla yiyemediği için) vetforma gittim (ıstanbul-akatlar/beşiktaş. 24 saat açık yer)
Ve şimdi sorundan bahsedeyim. Aşırı duyarlılıktan reaksiyona bağlı olarak çene altı şişme ve kuruma hastalığı varmış. (Daha önceden o dilinin öyle olmadığını ve iki tane veteriner hekime gittimizi ve verilen ilaçların isimlerini söyledim. Ayrıca o iki veterinerden önce ağızda sorun yoktu.zaten Gözde hanımda verilen ilaçların yan etki yapılan ilaçlar oldugunu soyledı.)
Alt gagada ödem dil agzına gömülmüş ve dilini asla oynatamıyor. Kursak sondasıyla beslemek gerekıyor. Yoğun bakım tozuyla (görsellere eklediğim 2 büyük kutular) beslenılcek.
Yani günde toplam 5 cc (1.de 1 cc veya 2cc, 2.de aynı şekilde azar azar olmak üzere) kuruma hastalıgı oldugu ıcın zeolit toz (umarım dogru yazmısımdır. O küçük kutudaki görsellerde ki. Mercimek kadar eklenilcek.) ve toz mama ile beslenilecek.
(Orada Gözde hanım gösterdi nasıl yapmam gerektiğini ama kursagıda şiş oldugu için şırınganın o metal ucu tam inmediği için o bile zorlandı.) bu sebeple yavaş yavaş ve azar azar yapılacak. Aç kalmaması için. homeopati ilacı ise Aşırı duyarlığı ödemi ağrıyı alıcak. (Görsellere ekledim. Mavi şişedeki) sabah akşam olmak üzere kullanılcak. dil testi, röntgen falan olmadıgı ıcınde önce ilaçların etkisi beklicez. Bağışıklığı güçlendirmek ilk hedef.