• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Bıdığı kaybettik

flowerrrrr

Yeni Üye
Merhaba… Bu gruba Bıdık’a daha iyi bakabilmek için katılmıştım ama maalesef onu kaybettim. Gerçekten çok üzgünüm, içimde büyük bir boşluk var. Bıdık benim için çok değerliydi. Onun sayesinde bu gruba girdim ve burada bir anısı olsun istedim. Acımı sizinle paylaşmak istedim.”

Huzurun annesi

Aktif Üye
Eminim ona çok iyi bir aile oldunuz . Belki çok yeni ama yeni bir can a aile olabilir onun hayatına da dokunabilirsiniz ❣ acınızı anlıyorum sokakdan bulduğumuz bir yavrum vardı 45 gün kaldı bizde sadece onun acısını bile unutamamisken, sizi çok iyi anlıyorum . Ama lütfen bu durum sizi başka can sahiplenmek konusunda küstürmesin. Herkesin bir eceli var .. Bir cana aile oldunuz , sıra diğer canlarda 💗

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba… Bu gruba Bıdık’a daha iyi bakabilmek için katılmıştım ama maalesef onu kaybettim. Gerçekten çok üzgünüm, içimde büyük bir boşluk var. Bıdık benim için çok değerliydi. Onun sayesinde bu gruba girdim ve burada bir anısı olsun istedim. Acımı sizinle paylaşmak istedim.”
Başınız sağolsun 😔

Lorca34

Aktif Üye
Başınız sağ olsun, cennet kuşu olmuş Bıdık, şimdi gökyüzünden sizi izliyordur kanat çırparak. Allah sabırlar versin. Acınızı yürekten paylaşıyorum.🙏✨️🤍🪽

flowerrrrr

Yeni Üye
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ♥♥♥