• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Bıcırık hanım yavruları gece keyfi 👏

Mehmet B.

Paylaşımcı
Arkadaşlar bıcırık hanım 8 yumurta yaptı 7 dolu 1 boş cıkrı 1 tane dolu yumurtayı erkek kırmış yavru ölüydü içinde tamda cıkması gereken zamandı belki çıkamadıgı icin kırmıştır dedim 1 tane yumurtadayısa ben kırık diye açtım malesef ondada yavru varmış ölümüydü sağmıydı emin değilim ama 2 günü daha varmış çıkması için biraz onun burukluğu var kalan 5 yavrumuz sağlıklı bi şekilde ilerliyoruz bu süreçte destek olan yardımı dokunan çok insan oldu herkeze teşekkür ederiz annemiz babamız ve yavrularımızla 👏👏👏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar bıcırık hanım 8 yumurta yaptı 7 dolu 1 boş cıkrı 1 tane dolu yumurtayı erkek kırmış yavru ölüydü içinde tamda cıkması gereken zamandı belki çıkamadıgı icin kırmıştır dedim 1 tane yumurtadayısa ben kırık diye açtım malesef ondada yavru varmış ölümüydü sağmıydı emin değilim ama 2 günü daha varmış çıkması için biraz onun burukluğu var kalan 5 yavrumuz sağlıklı bi şekilde ilerliyoruz bu süreçte destek olan yardımı dokunan çok insan oldu herkeze teşekkür ederiz annemiz babamız ve yavrularımızla 👏👏👏
Maşallah bıcırık hanıma da yavrularına da ❣🧿

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
maşallah çok güzel bir aile olmuşlar 🧿

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Maşaallah işte bu yüzdendir ki hep derim emin değilsen yumurtaya hiç dokunma. Bırak kalsın. Geçmiş olsun

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Aklınızda bulunsun kuşların yumurtasının yavrusunu siz cikarmak için kırmaya çalışmayın. Kendilerj zaten zamanı geldiğinde kırıp yavrunun çıkmasını sağlıyorlar. Tekrardan kuluçka yaptıracak olursanız bunlara dikkat edin özellikle.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Maşallah Maşallah

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
maşallah 🧿 sağlıkla yeme düşerler inşallah

Mehmet B.

Paylaşımcı
Aklınızda bulunsun kuşların yumurtasının yavrusunu siz cikarmak için kırmaya çalışmayın. Kendilerj zaten zamanı geldiğinde kırıp yavrunun çıkmasını sağlıyorlar. Tekrardan kuluçka yaptıracak olursanız bunlara dikkat edin özellikle.
İlk kuluçkada kuşlarda problem olmadı ben biraz acemi kaldım yatıyordu sürekli o yumurtaya yorulmasın diye aldım 😔