• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beyaz Kuşumda Mavi Lekeler Var

vadidekizambak

Paylaşımcı
Hastalık Belirtileri
Mavi lekeler
Merhabalar kuşum bembeyaz beş aydır da bende. Yaklaşık iki hafta önce fark etmiştim oyuncaktandır diyip geçmiştim ama yok bir yerinde daha var çok da hareketli fotoğraflarını zor çekiyorum. Ve bence artık cinsiyeti belli dişi diye düşünüyorum. Hiç ötmez sesi çıkmaz oyun istediği zaman naz yapıyor :)

Video ve çekebildiğim kadarıyla fotoğraflar ekliyorum şimdiden teşekkürler.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Onlar leke değil de kuşun kendi tüyü değil mi zamanla renk değişimi olabiliyor diye biliyorum. Ama bilen arkadaşlarımız daha net yorum yapar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuş çift faktör yani sade beyaz değil göğüste ve sırtta mavi ve yeşil tüyler çıkabilir birde kuş dişi değil erkek netleştirmemizi istiyorsaniz cere resmini ekleyin bakalım

vadidekizambak

Paylaşımcı
Buradan söylenenler ve araştırmalarıma göre yorumladım hep tek renk mavi ya da mor lila ise erkek beyazlıklar varsa dişi. Benimkinde de beyazlık olduğu için öyle düşündüm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Buradan söylenenler ve araştırmalarıma göre yorumladım hep tek renk mavi ya da mor lila ise erkek beyazlıklar varsa dişi. Benimkinde de beyazlık olduğu için öyle düşündüm
Erkek görünüyor burada da 😊👍Screenshot_2022-06-04-11-15-03-118_com.android.chrome.jpg