• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beyaz kuşlar

Oktay

Aktif Üye
Bunlar benim pamuklarim bi sorum olacak dişi erkeğe göre biraz ufak ama yaşlari hemen hemen aynı 1 ay vardır erkekle dişi arasında yaşlari dolmadan çiftleşir mi 6 7 aylık olmasi lazım erkek 7 dişi 6 tam bilmiyom ama yaşlarini bide dişiyi nasıl irileştirebilirim mama yem varsale lage kullanıyorum ayrıyetten bişe kullanmalımıyım erkek gibi irileşmesi için

Oktay

Aktif Üye
Bunlar benim pamuklarim bi sorum olacak dişi erkeğe göre biraz ufak ama yaşlari hemen hemen aynı 1 ay vardır erkekle dişi arasında yaşlari dolmadan çiftleşir mi 6 7 aylık olmasi lazım erkek 7 dişi 6 tam bilmiyom ama yaşlarini bide dişiyi nasıl irileştirebilirim mama yem varsale lage kullanıyorum ayrıyetten bişe kullanmalımıyım erkek gibi irileşmesi için
Bu arada dişi arada ayak atiyo erkeğe

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba yuvalık taktınız mı? Dişinin nesi var ? Video görebilir miyiz

Oktay

Aktif Üye
Merhaba yuvalık taktınız mı? Dişinin nesi var ? Video görebilir miyiz
Dişinin hiç bişeyi yok sağlıklı yuvalık dün tKtım alışsınlar diye ama kızışma yok 2 sinde sanırım cereden anladığım kadarıyla sadece dişi erkeğe göre biraz ufak kalmış yavru gibi video atarim

Oktay

Aktif Üye
Video nasil atacaz olmuyo

Oktay

Aktif Üye
Bu dişinin resmî video atamadim

Oktay

Aktif Üye
İsterseniz yarin daha net fotolar çeker atarim gündüz

Oktay

Aktif Üye
Dişinin bişeyi yok şimdi çektim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Daha biraz var sabırla bekleyin olacak inşallah 👍

Oktay

Aktif Üye
Ben eylüle kadar hazır olur dedim haklısınız sabırla beklemek en güzeli 2 ay daha yuvalık kalsın mı peki

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Ben olsam yuvaligi çıkarırdim yuva olunca daha çabuk kizisir kuşlar ama sizin pamuk prenses ile beyaz adamin daha zamanı var. Damızlık altı kategorideler eğer yumurta olursa sıkışma yumurtaya yatmama veya yavrulara bakmama sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bu arada dişi biraz daha irileşir ırkı o

Oktay

Aktif Üye
Ben olsam yuvaligi çıkarırdim yuva olunca daha çabuk kizisir kuşlar ama sizin pamuk prenses ile beyaz adamin daha zamanı var. Damızlık altı kategorideler eğer yumurta olursa sıkışma yumurtaya yatmama veya yavrulara bakmama sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bu arada dişi biraz daha irileşir ırkı o
Bu yaşlarda mı olur sıkışma yaşını mı bekliyim ben yavru kuşu eşleme taraftarı değilim de öneriniz nedir peki 3 ay sonra mı takayim yuvalığı

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
MaşAllah çok güzel kuşlar.Gerekenler söylenmiş uyarsanız işiniz daha kolay olur.