• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beyaz dışkı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Aspur yulaf mı onu pek beğenmedi entrobacı da petshoplarda bulamadım resmen veteriner bana daha ilacı sormadan aradığın ilaçlar bende yok dedi kus ilaçları sattığı halde kuşu ısrarla götürmemi istiyor galiba ama hem uzak hem korkuyorum ellerinde kaliyor petshoptan başka alsam olur mu
Mamaist.comdan alabilirsiniz bölünmüş ☺ Siz Şehmus hocama yazın o size gerekli her şeyi söyleyecektir 🙏

Dobymerve

Aktif Üye
Yoğurt, sarımsak, limon sirke bunlar bağırsak florasını bozar tüm iyi bakteriyi söker atar ishal yapar, dışkılar bu yüzden cıvık
Vermeyin yem ve vitamin harici bişey
Varsa yulaf verin doğal probiyotiktir
Bizim yediğimiz yulaf mı başka mi yarın alayım aslında ilkten diğerlerine bir tik iyi geldi ama sirke asla vermedim pirinç suyuyla vermiştim sarımsaklı suyu ve çok çok az ama flucanla düzeldi fakat diğerinin bozuldu kaç hafta oldu düzelmiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bizim yediğimiz yulaf mı başka mi yarın alayım aslında ilkten diğerlerine bir tik iyi geldi ama sirke asla vermedim pirinç suyuyla vermiştim sarımsaklı suyu ve çok çok az ama flucanla düzeldi fakat diğerinin bozuldu kaç hafta oldu düzelmiyor
Hepsi birbirine girmiş bağırsak florası etkilenmiştir bayağı, kuş için olandan ve Şehmus hocamızla görüştüm yazın siz 🙏

Üst Alt