Dobymerve
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
- Sırtıda kabarık sanki kuyruğa doğru olan yer
Merhabalar bir muhabbet kuşumuz öldü eşine de tedavi başladık flucanla ishali var diye ama bağırıyordu eşini arıyordu o sebeple yanına es aldık ama bilmediğimizden direkt kafesine koyduk dişide yeni aldığımız erkeği hırpalıyor diye elimle yakalamak zorunda kalıyordum arada ayırmak için. Yeni geldiğinde çok canlıydı erkek kuş fakat dişiyle birlikte flucandan içti dişi iyileşti ama o durgunlaştı tedavi bitti ama suskunlaştı daha yaklaşmaya çalışmadı dişiye ve sonunda kakasi beyaza döndü artık ayrı kafesteler kaka sonra tekrar yeşile döndü ama dün akşam zavallım denge problemi yaşadı zaten aradı öne doğru gidiyor gibiydi yorgun gibi denge kaybediyordu dün ölüyor sandık ama tutum hem korkuyor benden çok elimle tutmamdan hem de denge sağlamış oldu yine düşmeden önce başını zor çevirdi bana birde gözünde akıntı vardı be sürekli uyuklar gibi ama garip şekilde o denge kayıplarından sonra bile sürekli yem yiyor ama su içmiyor az içmiş olduğum yerde ilaç önerilerini bile vermedi veterinerler resmen onlara gitmemi istiyorlar zorla ama bir önceki kuşum onlar yüzünden öldü anlayan yok