• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beyaz albino kaç aylık ve dişi mi?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
mutasyonlarda yaş/aylık tahmini daha zor, ilaveten gözleri siyah gibi geldi bana, siyahsa DF , kırmızı ise albino oluyor.
cereye bakıldığında ben cinsiyetinin erkek olabileceğini düşünüyorum.

Kubos2247

Paylaşımcı
mutasyonlarda yaş/aylık tahmini daha zor, ilaveten gözleri siyah gibi geldi bana, siyahsa DF , kırmızı ise albino oluyor.
cereye bakıldığında ben cinsiyetinin erkek olabileceğini düşünüyorum.
Gözler kırmızı cere de açık mavi ama fotoğraf da Az pembe cıkms

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
gün ışığında flaşsız cerenin net görünebileceği foto ekleme şansınız varsa tekrar bakalım,
kuş ne kadardır sizde? ayaklarına baktığımda yavru değilmiş gibi geliyor ancak foto yanıltabilir.

Kubos2247

Paylaşımcı
gün ışığında flaşsız cerenin net görünebileceği foto ekleme şansınız varsa tekrar bakalım,
kuş ne kadardır sizde? ayaklarına baktığımda yavru değilmiş gibi geliyor ancak foto yanıltabilir.
benim değil kuş arkadasım bugun sahiplendi bize 2.5-3 aylık diye verdi dişi istiyorduk dişi dedi ama emin olmak için danısmak istedim tabi net fotoğraf yuklicem Bakarsanız tekrar sevinirim teşekkürler

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
tamamdır, yeni fotolara göre tekrar değerlendiririz.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Fotoğraf attım bakarsanız bu arada gözler kırmızı değilmiş 😇 cinsiyet ney acaba
gözler kırmızı olsaydı yani albino ben direk erkek diyecektim.
gözler siyah yani DF olduğu için dişi olma olasılığı daha yüksek. biraz daha zaman geçmesi daha belirleyici olacaktır.

ilaveten DF olduğu için ben şuan yavru olduğuna ikna oldum. çünkü DF'lerde yetişkine yakın olsa yaşı cere netleşirdi.

Kubos2247

Paylaşımcı
gözler kırmızı olsaydı yani albino ben direk erkek diyecektim.
gözler siyah yani DF olduğu için dişi olma olasılığı daha yüksek. biraz daha zaman geçmesi daha belirleyici olacaktır.

ilaveten DF olduğu için ben şuan yavru olduğuna ikna oldum. çünkü DF'lerde yetişkine yakın olsa yaşı cere netleşirdi.
Teşekkürler çoğu kişi 6.7 aylık dedi ama cevreden sizce kaç aylık olabilir.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Teşekkürler çoğu kişi 6.7 aylık dedi ama cevreden sizce kaç aylık olabilir.
yani 2 fotoğrafa da tekrar baktım, gözleri siyah olduğu yani DF olduğu için ben 2-2,5 aylık olduğunu düşünüyorum.
çünkü resimler beni yanıltmıyorsa kafa formundan daha hiç tüye girmemiş gibi geliyor.

Kubos2247

Paylaşımcı
yani 2 fotoğrafa da tekrar baktım, gözleri siyah olduğu yani DF olduğu için ben 2-2,5 aylık olduğunu düşünüyorum.
çünkü resimler beni yanıltmıyorsa kafa formundan daha hiç tüye girmemiş gibi geliyor.
Tamam çok teşekkür ederim 😇

Üst Alt