• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beraber büyüyorlar

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Maşallah hepsi çok tatlı.. Ama ben kedi-köpek ve kuşların aynı ortamda olmasından yana değilim. Zararsız bile olsalar kedi-köpek bakterileri kuşlar için çok zararlı diye biliyorum gerçi siz bu işin uzmanısınız siz daha bilirsiniz elbette belkide beraber büyüdükleri için o bakterilere karşı bağışıklık sistemleri gelişebilir!

leylabüşra

Paylaşımcı
:) ama başarılı olanlar vaar :) onları da takdir ediyorum cesaret ve aldıkları önlemlerden ötürü :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Keşke ben de Şans'ımın fotoğraflarını bulabilsem ama kayboldu gitti :(

leylabüşra

Paylaşımcı
Keşke ben de Şans'ımın fotoğraflarını bulabilsem ama kayboldu gitti :(
ya birşeyi çok merak ediyorum :) hayvanlara isim seçerken neden hep böyle ihtiyacımız olan şeyleri veya sevdiğimiz şeylerin adını koyuyoruz :) yani sütlaç seven sütlaç koyuyor :) pamuklu herşeyi seven pamuk kouyor :) ben oğluma umut kızıma dünya adını koydum mesela :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
ya birşeyi çok merak ediyorum :) hayvanlara isim seçerken neden hep böyle ihtiyacımız olan şeyleri veya sevdiğimiz şeylerin adını koyuyoruz :) yani sütlaç seven sütlaç koyuyor :) pamuklu herşeyi seven pamuk kouyor :) ben oğluma umut kızıma dünya adını koydum mesela :)
Çünkü onları da çoook seviyoruz ve bu sevginin karşılığında onlara da sevdiğimiz şeylerin ismini veriyoruz :) Ben kızımı çalıştığım dershanenin önünde bulmuştum minicikti, dershanenin ismi uğur olunca ve veterrinerlik okumak isteyen öğrencim de dişi diyince ismi şans olsun demiştim. % haftalık falanmış heralde o zaman, 1- 1 buçuk ay sonra üstünde bir sürü pire görünce veterinere götürmüş ve erkek olduğunu öğrenmiştim :D sonrasında veteriner yüzünden kaybetmeseydim sanırım hala sadece o olurdu evimde, koynumda ya da saçlarımda uyurdu yavrum :'(

Üst Alt