2 gündür elime gelen (2 gün önce alıstı) kendini sevdirten kusum son 10 dakikadır elimi görünce atak geçirip en sert sekilde ısırıyor naptımkine ben napmam lazım normalmi
2 gündür birseyi yoktu aslında umursamadı bile zaten tam es olamamıslardı ciftlesiyolardı ama hep kavga edip birbirlerine bagırır ittirirlerdi son 15-20 dakikadır böyle
Watch unnamed | Streamable Normalde bu sekil sevmeye calıstıgımda kafasını eyip gözünü kısıp sevdirirdi kendini öptürmeyide cok severdi ama simdi öpünce bile ısırıyo
Kafasından değil kafasının altından seviyorum zaten hepte ordan severdim tütlerinin cıkıs yönüne doğru hicbiseyde demezdi birdenbiremi nefret etti ordan sevmeyeceksem nerden sevicemkine benimki orası haric bir yerden sevince cok tepki veriyodu asıl (gaga altı vb)
Kafasından değil kafasının altından seviyorum zaten hepte ordan severdim tütlerinin cıkıs yönüne doğru hicbiseyde demezdi birdenbiremi nefret etti ordan sevmeyeceksem nerden sevicemkine benimki orası haric bir yerden sevince cok tepki veriyodu asıl (gaga altı vb)
Eşi hicbi sebep yokken öldü cokta gencti 3 yasında felan hastalığıda yoktu belirtiside herseyi normalken bir gece kasılarak ölmüs bulduk Ondan sonra daha cok yogunlastık iste bu kusa vitamin felan vermeye basladık