• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beni görünce ayak ve kanat germe

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Merhaba. Kuşum odaya girdiğimde ne zaman beni görse ayak ve kanat germe hareketi yapıyor. 5 dakika sonra gidip gelsem de aynı hareketi yapıyor. Bunun bir anlami var mi? Hani ben yeni uyandim benimle oyna gibi. Ona göre gidip isiricam onu :)))))

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben şuan oğluma ağızdan sabah ve akşamları siringayla ilaç veriyorum ufak bir akciğer sorunumuz çıktı. Oda alçaktan uçmasından tedirgin oldum. İçim rahat etmedi veterinere götürdüm. Sabah ve akşam ilaç için her tuttuğunda onu opuyom opuyom kokluyom seviyom o kadar güzel bir duygu ki ☺ benim tarafımdan tabi o hiç hoslasmiyor bu durumdan 😁 diyeceğim o ki size de benimle ilgilen oyna benimle gibi mesajlar veriyordur ☺ Onların her hareketlerinin ayrı anlamları var. 🙂

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Oyyyyyy ben onu yerim, şifa olsun ona yediği her şey inşallah 😍 ben canı acır diye tutmaya korkuyorum ah bir cesaret edebilsem ekmek arasına koyup yiyesim geliyor 😬 Allah'ım ya çok tatlılar güzel evlatlarimiz ömürleri de sağlıklı ve bizim yanımızda geçsin hep inşallah 🥲🥲🥲

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba. Kuşum odaya girdiğimde ne zaman beni görse ayak ve kanat germe hareketi yapıyor. 5 dakika sonra gidip gelsem de aynı hareketi yapıyor. Bunun bir anlami var mi? Hani ben yeni uyandim benimle oyna gibi. Ona göre gidip isiricam onu :)))))
genelde bu hareketi uzun bir durgunluk sonrası hareket etmeye yada uçmaya hazırlık olarak yaparlar, aynı bizim uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca kaslarımızı esnetmemiz gibi, siz gelince onu kafesten çıkaracağınız diye bir beklenti içine giriyor olabilir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
türk adetidir bir büyügümüz gelince bi sirkelenir kendimizi toplarız :)

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence heyecan yapıyor yine geldi basbelasi deyip kaçacak yer arıyor 😜 şaka tabiki de uçuş tiki deriz biz buna veya daha önceden bir çarpma olduysa onunda korkusu olabilir psikolojik olarak

Pirpirinannesi

Aktif Üye
genelde bu hareketi uzun bir durgunluk sonrası hareket etmeye yada uçmaya hazırlık olarak yaparlar, aynı bizim uzun süre oturduktan sonra ayağa kalkınca kaslarımızı esnetmemiz gibi, siz gelince onu kafesten çıkaracağınız diye bir beklenti içine giriyor olabilir
Yaaaa ben bana naz yapıyor sanıyordum :)

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Bence heyecan yapıyor yine geldi basbelasi deyip kaçacak yer arıyor 😜 şaka tabiki de uçuş tiki deriz biz buna veya daha önceden bir çarpma olduysa onunda korkusu olabilir psikolojik olarak
Pamuk gibi bana bakınca benim de öpesim geliyor hiç hoşlanmasa da 🥲 hahahahha 😬 çok teşekkür ederim hocam uçuş tiki olsa gerek :)

Üst Alt