O Omerf Yeni Üye Katılım 18 Ara 2021 Mesajlar 11 Tepkime puanı 16 Puanları 3 1 Ocak 2022 #1 Merhabalar herkese, Kaç zamandır aklımda. Bengal çok güzel bakıcı kuşlar. Peki bu güzellikler malta,gloster,crest vb. yumurtaları büyütür mü ? Tecrübe eden var mıdır ?
Merhabalar herkese, Kaç zamandır aklımda. Bengal çok güzel bakıcı kuşlar. Peki bu güzellikler malta,gloster,crest vb. yumurtaları büyütür mü ? Tecrübe eden var mıdır ?
Furkanmurat Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 13 Tem 2021 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 3,294 Puanları 113 Yaş 28 1 Ocak 2022 #2 Kanarya saka büyütüyor bengalde kanarya büyütür ama yumurta kaydırmak lazım
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,766 Tepkime puanı 26,768 Puanları 113 Yaş 41 2 Ocak 2022 #3 Yavru olarak büyütebilir eğer yadırgamazsa ama yumurta kuluçkasi yapamaz vücut ısısı farklı yumurta farklı o iş sakat olur.sanmıyorum risk almaya gerek yok yemler ve yuvalik bile farklı ben olsam bakıcı kanarya kullanırdım
Yavru olarak büyütebilir eğer yadırgamazsa ama yumurta kuluçkasi yapamaz vücut ısısı farklı yumurta farklı o iş sakat olur.sanmıyorum risk almaya gerek yok yemler ve yuvalik bile farklı ben olsam bakıcı kanarya kullanırdım