• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ben Kimim?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Türkiye'de bile üretimhane kurmak sıkıntılıyken, yasal hale getirmek bu kadar zorken, Las Vegas'ta 18 yaşında bir gencin üretimhane açabilmesi şaşırttı. Videoları merakla bekliyoruz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Türkiye'de bile üretimhane kurmak sıkıntılıyken, yasal hale getirmek bu kadar zorken, Las Vegas'ta 18 yaşında bir gencin üretimhane açabilmesi şaşırttı. Videoları merakla bekliyoruz
Hocam bu arkadaş bizimle kafa buluyor ip adresine baktım İstanbulda 😅 forumu oyalama @Kurama inan bana evinin adresini bile bulurum 👍 her yorumuna da gülüyorsun 😩

Bahar Y.

Müdavim
Gerçekte kaç yaşındasın bilemem ama ağır konuşmak istemiyorum 🤣 bari güzel bir plan yapsaydın çelişmeseydin...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sohbetlerinize ve cevaplarınıza gülmek elimde değilki hocam Maşallah foruma ve bu forumun ailesine 👍
Bu ailede olmak ve devam etmek istiyorsan önce dürüst olacaksın bak bu 3 hesaptır açıyorsun yine buna müsade ediyoruz Lakin hâlâ forumu oyaliyorsun

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Hocam bu arkadaş bizimle kafa buluyor ip adresine baktım İstanbulda 😅 forumu oyalama @Kurama inan bana evinin adresini bile bulurum 👍 her yorumuna da gülüyorsun 😩
Aslında hepimiz durumun farkındaydık Şehmus bey ama insana, insan gibi yaklaştığımız için arkadaş kafa bulduğunu sanıyor bizimle. Oysaki kuşu acil müdahaleye muhtaç olan ve burada bir cevap için her saniye forumu kolaçan edip duran insanların günahına giriyor, farkında değil

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aslında hepimiz durumun farkındaydık Şehmus bey ama insana, insan gibi yaklaştığımız için arkadaş kafa bulduğunu sanıyor bizimle. Oysaki kuşu acil müdahaleye muhtaç olan ve burada bir cevap için her saniye forumu kolaçan edip duran insanların günahına giriyor, farkında değil
Hocam o kadar haklısınız ki ama bunu malesef kardeşlerimiz oyun gibi görüyor 😔 Oysaki biraz empati herşeyi çözecektir diye düşünüyorum 👍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kimsenin inanmaması ama yinede kibar bir şekilde yaklaşması. 🥰

Yazdığı mesajlar arasında çelişki olduğu için inanmamıştım zaten.Israrla fotoğraf atmaması da emin olmamı sağlamıştı. Üretimhaneyi bırak bir kuş bile besleyenin yüzlerce fotoğrafı oluyor. 😁

Bahar Y.

Müdavim
Kimsenin inanmaması ama yinede kibar bir şekilde yaklaşması. 🥰

Yazdığı mesajlar arasında çelişki olduğu için inanmamıştım zaten.Israrla fotoğraf atmaması da emin olmamı sağlamıştı. Üretimhaneyi bırak bir kuş bile besleyenin yüzlerce fotoğrafı oluyor. 😁
Çaktırma Kübra hocam çapraz sorguydu o 🤣🤭

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ulkede okadar cok insanin cani sıkılıyorki.. 112 yi arayip kafa bulanlar varken buna sasirmadim dogrusu. 👍

Moderatör tarafında düzenlendi: