• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ben Kimim?

Kurama

Yeni Üye
Merhabalar Forumda Yeniyim Bu Yüzden Kendimi Tanıtmak İstiyorum;

17 yaşımdayım bu yıl 18'e gireceğim umarım ama kendimi halen çocuk olarak görüyorum 😅

Samsunluyum Üretim Yapmak İçin Las Vegasta Yaşıyorum Üretim Yaptığım Türler İse
Muhabbet Kuşu ve Cennet Papağanlarıdır İki
Çeşit İspinoz Türü Bakıyorum (Hint Bülbülü, Saka Kuşu) Son Olarakta hem Üretim yapıyorum Hemde Okuyorum.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhabalar Forumda Yeniyim Bu Yüzden Kendimi Tanıtmak İstiyorum;

17 yaşımdayım bu yıl 18'e gireceğim umarım ama kendimi halen çocuk olarak görüyorum 😅

Samsunluyum Üretim Yapmak İçin Las Vegasta Yaşıyorum Üretim Yaptığım Türler İse
Muhabbet Kuşu ve Cennet Papağanlarıdır İki
Çeşit İspinoz Türü Bakıyorum (Hint Bülbülü, Saka Kuşu) Son Olarakta hem Üretim yapıyorum Hemde Okuyorum.
Merhaba aramiza hosgeldiniz 😊
Bende 31 yasindayim ama kendimi hala cocuk goruyorum 🤭 en guzeli cocuk kalabilmek 🌸
Uretimhanenizi ve kuslarinizi gormek isteriz 😊

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bende bir süre bulunmuştum las vegasta tam olarak hangi konumdasın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ailemize hoş geldiniz 😊 üretim yapmak için lasvegas a gitmeye gerek yoktu Türkiye de bulurduk size bir yer 😜 Bu arada ben kimim diye başlık açmışsıniz ama adınızı bile yazmamışsiniz 😀 ama mesleğinizi yazmışsınız öğrenci 😊👍 Kuslarinizin ve ortamını merak ettim 😍

Kurama

Yeni Üye
Merhaba ailemize hoş geldiniz 😊 üretim yapmak için lasvegas a gitmeye gerek yoktu Türkiye de bulurduk size bir yer 😜 Bu arada ben kimim diye başlık açmışsıniz ama adınızı bile yazmamışsiniz 😀 ama mesleğinizi yazmışsınız öğrenci 😊👍 Kuslarinizin ve ortamını merak ettim 😍
Adımı yazmayı unutmuşumdur 😅 Adım Gülbahar'dır daha iyi üretim yapmak ve okumak için Las Vegas'dayım 😊 Kuşlarımın ortamını dediğim gibi Üretimhaneye gittiğim zaman çekeceğim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz. 😊
Üretim yapmak için neden LV da yaşıyorsunuz merak ettim. 🤔 Orda okuyup aynı zamanda üretim yapıyorum demek mi istediniz? :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Adımı yazmayı unutmuşumdur 😅 Adım Gülbahar'dır Kuşlarımın ortamını dediğim gibi Üretimhaneye gittiğim zaman çekeceğim
Gülbahar kardeşim hem öğrenci olup öyle bir yerde birde üretimhane kurmak büyük bir cesaret tebrikler şimdi daha da merak ettim üretimhaneni dört gözle bekliyoruz 😍 orada şartlar nasıl izin veriyorlar mı üretim için? Kaçtane çiftin var ?

Kurama

Yeni Üye
Gülbahar kardeşim hem öğrenci olup öyle bir yerde birde üretimhane kurmak büyük bir cesaret tebrikler şimdi daha da merak ettim üretimhaneni dört gözle bekliyoruz 😍 orada şartlar nasıl izin veriyorlar mı üretim için? Kaçtane çiftin var ?
Toplamda 30 tane çiftim vardır yavrular ise 20ye yakındır ve evet izin veriyorlar üretim için şartları tam olarak bende bilmiyorum 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Orda şimdi Sabah sanırım kaç gibi gidiyorsunuz üretimhaneye?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Okula saat 10da gittiğim için Sabah erken 8de gidiyorum Üretimhaneye unutmazsam çekeceğim
O zaman şimdi okula gidiyorsunuz sanırım o zaman akşam dönüşte tekrar üretimhaneye döneceksiniz video çekersiniz merakla bekliyoruz güzellikleri 👍

Bahar Y.

Müdavim
Kaldığınız yerle okulunuz arası ne kadar sürüyor, tek başınıza mı yaşıyorsunuz