• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bebiş var mı acaba 🥰☺️

Zeliha T.

Müdavim
Öncelikle belirteyim ( PLASTİK TUNEK DEĞİL TAHTA TÜNEK BİLİYORUM TAHTA ALDİM OLMADİ BAYRAMDAN SONRA DEĞİŞTİRECEĞİM)
Dişi kuş yuvaligi kemiriyor ve erkeği yanına yaklastirmiyor önceden kafalarını kasirlardi yem kusarlardi birbirlerine ama şimdi erkek yaklaşınca bağırıp gaga vuruyor acaba yumurta mı yapacak

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Öncelikle belirteyim ( PLASTİK TUNEK DEĞİL TAHTA TÜNEK BİLİYORUM TAHTA ALDİM OLMADİ BAYRAMDAN SONRA DEĞİŞTİRECEĞİM)
Dişi kuş yuvaligi kemiriyor ve erkeği yanına yaklastirmiyor önceden kafalarını kasirlardi yem kusarlardi birbirlerine ama şimdi erkek yaklaşınca bağırıp gaga vuruyor acaba yumurta mı yapacak
Yumurtası daha yok taubefit e50 takviyesi yapın 5 gün yarım suluga 5 danla

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tahta tunek kullanın ve kafesınız omuz hızasından yüksekte olsun. Ve haftada birkere yumurta maması verin. Ve vitamine devam

Zeliha T.

Müdavim
Tahta tunek kullanın ve kafesınız omuz hızasından yüksekte olsun. Ve haftada birkere yumurta maması verin. Ve vitamine devam
Tahta tünek açıklamasını yaptım odaları ayrı bizim odada durmuyorlar haftada 1 yumurta 1 sebze veriyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İnşallah olacaktır 🤲 Sanki poposu minik şiş gibi