• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bebek muhabbet kuşu

Sevvalt

Yeni Üye
Merhaba, 2 bebek muhabbet kuşum oldu. Yumurtadan çıkalı 1 ay oldu ikisi de biri 30 biri 32 günlük. Anne kafeste gördüğünde tartaklamaya başladı ama dışarıda besliyor ve erkek kuşu da yanlarına yaklaştırmıyor, erkek kuş da sürekli beslemeye çalışıyor ama anne sanırım öğrensinler diye karşı koymaya çalışıyor. Bebekler yem yemeyi.öğrenemediler, ancak anne tartakladığı için ayrı kafese aldım. Nasıl öğretebilirim? Ne yapmam gerekiyor? Kafes tabanına dal darı koydum yem serdim sj koydum ama ilgilerini çekmedi. Gece o kafeste bıraktım gündüz annelerinin yanına aldım yediklerini taklit ederler belki diye ama asla yem kırmaya çalışmıyolar.

Sevvalt

Yeni Üye
Merhaba, hoşbulduk kırmızı olan bebeklerin kafesi

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Dal darı ve yem sermişsiniz dibine zaten. Biraz daha koyun ve suluğu zemine yakın takın birkaç gün. Yemin içinde ak darı ve aspur oranı yüksek olsun önce onları kırmayı başarırlar çünkü. Başka yapmanız gereken bir şey yok yavrular yeme düşecek günlerdeler

Mert.

Eski Forumcu
Babayla ayira bilirsiniz o öğretir bence

Sevvalt

Yeni Üye
Babayla anneyi ayırdım, baba ve kuşları bir kafese aldım o zaman da anneok sinirlendi babayı da tartaklamaya başladı. O zaman biraz aspur alayım öyle de deneyeyim, teşekkür ederim. Aç kalırlarsa diye korkuyorum

Mert.

Eski Forumcu
Baba yanlarında olsun o öğretir bence

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Aspur ve daldarı ağırlıklı besleyin aspuru daha kolay kırarlar

Sevvalt

Yeni Üye
Tamamdır çok teşekkür ederim bir de öyle deneyeyim.

Sevvalt

Yeni Üye
Bir de bebeklerden biri biraz böyle kaka yapıyor biraz da normal aslında yediği bi şey de yok farklı bu normal mi?

Üst Alt